Κίτσου - Γκοτσόπουλος: Ζευγάρι στις Άγριες Μέλισσες, ζευγάρι και στη ζωή;

Είναι τελικά σε σχέση οι δύο ηθοποιοί;

Γκοτσόπουλος: Αν και έχουν πέσει λίγο τα νούμερα των Μελισσών, δεν κούρασαν
 

Οι φήμες που θέλουν τη Μαρία Κίτσου και τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο να είναι ζευγάρι και στην πραγματική ζωή εκτός από τη σειρά Άγριες Μέλισσες, φούντωσαν ξανά το τελευταίο διάστημα.

Κίτσου: Φέτος θα είναι η τελευταία χρονιά για τις «Άγριες Μέλισσες»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Real Life” οι δυο ηθοποιοί ζουν έναν πολύ δυνατό έρωτα με τη σχέση τους να μετρά πολλούς μήνες. Κανείς από τους δύο ωστόσο δεν έχει θελήσει να μιλήσει δημόσια για το ειδύλλιό τους.

Πρεμιέρα για την Κίτσου στο Τρίτο Στεφάνι - Ο Γκοτσόπουλος στο πλευρό της

γκοτσόπουλος κιτσου

Τόσο η Μαρία Κίτσου, όσο και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος επιλέγουν να κρατούν χαμηλούς τόνους στα προσωπικά τους και να απασχολούν τα media μόνο με τις επαγγελματικές τους επιτυχίες.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, Μαρία και Δημήτρης γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς Άγριες Μέλισσες, όπου πρωταγωνιστούν ως «Λενιώ» και «Λάμπρος», όπου είναι μάλιστα και ζευγάρι.

Βάσει του ίδιου ρεπορτάζ, η σχέση τους διατηρήθηκε για αρκετό καιρό σε φιλικό επίπεδο, όμως στην πορεία προέκυψε μία… σπίθα και κατά τη διάρκεια της καραντίνας οι δυο τους βρίσκονταν συχνά στο σπίτι του ενός ή του άλλου.

Πλέον, Μαρία και Δημήτρης φτάνουν και φεύγουν μαζί από τα γυρίσματα τις σειράς, αφού έχουν κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους και συγκατοικούν σε ένα όμορφο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top