Βαλάντης για Γρηγόρη Πετράκο: «Αυτά είναι τα πολιτικά εκτρώματα»

Φανερά εκνευρισμένος ο τραγουδιστής με τον συνάδελφό του

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Βαλάντη

Στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη μίλησε ο Βαλάντης, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Γρηγόρη Πετράκο κι όλη την… αντιεμβολιαστική του δράση.

Γρηγόρης Πετράκος: «Κάνω εμετό στη μούρη σας»

«Έχω μάθει να προστατεύομαι και να μην παίρνω στον λαιμό μου κι άλλους ανθρώπους. Το αν έκανα εμβόλιο, αν θα κάνω ή αν νόσησα, δε θα το μάθει κανείς. Δε θα παροτρύνω κανέναν άνθρωπο με τη δική μου πράξη γιατί είμαι και δημόσιο πρόσωπο. Βλέπω κάποιους ανθρώπους που πάτησαν πάνω στην πανδημία και προσπαθούν να κάνουν πολιτική καριέρα. Δεν αντέχω και μισώ τους ανθρώπους αυτούς που εκμεταλλεύονται τις αδυναμίες και τα προβλήματα των ανθρώπων για δικά τους συμφέροντα. Καταλαβαίνει ο κόσμος για ποιον μιλάω», είπε αρχικά ο τραγουδιστής. 

Βαλάντης

Καταπέλτης όσα είπε ο Βαλάντης για τον αρνητή Γρηγόρη Πετράκο

Όπως πρόσθεσε στη συνέχεια: «Τώρα τελευταία, ο Γρηγόρης Πετράκος που είναι και συνάδελφός μου… Εκείνος φώναζε να μην κάνει ο κόσμος εμβόλια. Ήταν αντιεμβολιαστής. Δεν έμπαινε στη διαδικασία το να παροτρύνει ανθρώπους να μην κάνουν το εμβόλιο; Πήρε κάποια ευθύνη και να πει ότι "εγώ τους έσπρωξα στον θάνατο ή σε κάποια προβλήματα";».

Γρηγόρης Πετράκος: Το εμβόλιο, η μάσκα και ο... Γαλιλαίος!

Γρηγόρης Πετράκος

Ο Γρηγόρης Πετράκος βρίσκεται στο προσκήνιο με τις δηλώσεις του για την πανδημία

«Ο καθένας προωθεί τα δικά του συμφεροντάκια και τα ισοπεδώνει όλα. Πιστεύω ότι το έκανε για πολιτικούς λόγους. Να καταλαβαίνει ο κόσμος τα πολιτικά εκτρώματα, αυτά είναι τα πολιτικά εκτρώματα», κατέληξε ο Βαλάντης στη σκληρή κριτική του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top