«Εάν συνεχίσω να είμαι μόνη, θα κάνω παιδί με τον κολλητό μου»

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της τραγουδίστριας στο Breakfast@star

Πως έχει βιώσει βία μέσα σε σχέση της αποκάλυψε η Μαρία Καρλάκη.

Η όμορφη τραγουδίστρια Μαρία Καρλάκη, άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της στην κάμερα του Breakfast@star και μίλησε για όλους και για όλα. Τα νέα επαγγελματικά της σχέδια, τη νίκη απέναντι στη νευρική ανορεξία και την επιθυμία να αποκτήσει στο μέλλον ένα παιδί, ακόμα και εάν αυτό συμβεί με τον... κολλητό της!

Ελληνίδα τραγουδίστρια: «Μου χτύπησε με δύναμη το κεφάλι στο μάρμαρο»

 

 

Η Μαρία Καρλάκη θεωρεί ότι πλέον έχει βρει τον εαυτό της στο τραγούδι, αφού, όπως σχολίασε, άλλοι είμαστε στα 20 και άλλοι στα 30. «Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ μέχρι να αποφασίσω ότι πρέπει να πατήσω ένα πόδι και να πω "φτάνει", να πω ένα στοπ. Έλεγα ''ναι'' σε τραγούδια ή συνεργασίες, απλώς για να έχω δουλειά».

Για τη συνεργασία της με τον Γιάννη Ζουγανέλη

«Δεν περίμενα ποτέ να συνεργαστώ με τον Γιάννη Ζουγανέλη. Τον γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια, θεωρώ ότι ο Γιάννης Ζουγανέλης είναι ένας τεράστιος καλλιτέχνης και είναι τεράστια τιμή μου που συνεργαστήκαμε, που μου εμπιστεύτηκε τα τραγούδια αυτά και φυσικά το να είμαι στο πλευρό του σε συναυλίες το καλοκαίρι που πέρασε. Πραγματικά ήταν ένα σχολείο για μένα και μία εμπειρία ζωής που θα είμαι ευγνώμων για όσο ζω».

Ο Γιάννης Ζουγανέλης θέλει σαν τρελός να γίνει παππούς

 

 

Για τη νευρική ανορεξία και την ψυχανάληση

Για τα κιλά που έχει χάσει και που προσπαθεί να ξαναπάρει μίλησε, επίσης, η Μαρία Καρλάκη στην κάμερα του Breakfast@star, σχολιάζοντας το γεγονός ότι λόγω υποχρεώσεων ξεχνάει... να φάει. Όταν ανατρέχει, μάλιστα, στο κοντινό παρελθόν θυμάται ότι είχε φτάσει να ζυγίζει μόνο 45 κιλά, εκείνη να θεωρεί ότι είναι παχιά και να βρίσκεται στα πρόθυρα της νευρικής ανορεξίας. Μάλιστα, θυμάται χαρακτηριστικά ότι εκείνη την περίοδο ήταν πολύ στενοχωρημένη, όμως για καλή της τύχη την ανέλαβε η... γιαγιά της, η οποία τη βοήθησε να το ξεπεράσει. 

Εξομολογήθηκε ότι κάνει αρκετά χρόνια ψυχανάλυση και πως την έχει βοηθήσει και στα επαγγελματικά και τα προσωπικά της. «Νομίζω ότι το να το πεις ότι "κάνω ψυχανάληση" ή "πηγαίνω σε ψυχολόγο/ψυχαναλητή" είναι πιο δύσκολο από το να το κάνεις». 

Ο γάμος και η απόκτηση ενός παιδιού

Στην ερώτηση εάν σκέφτεται τον γάμο στο μέλλον, η δημοφιλής τραγουδίστρια απαντά χαρακτηριστικά: Τον σκεφτόμουν, αλλά επειδή δεν είναι εύκολο, δε νομίζω να υπάρχει πια αυτό που λέμε ο έρωτας, η διάρκεια... Εγώ δε θέλω να παντρευτώ και να χωρίσω». 

«Θα έκανα με τον κολλητό μου ένα παιδί, βέβαια, χωρίς την πράξη. Θα έκανα με εξωσωματική. Με τον κολλητό μου, νομίζω θα ήταν η ωραιότερη οικογένεια αυτή, ούτε θα τσακωνόμασταν, ούτε θα με ζήλευε. Αν συνεχίσει έτσι το πράγμα και δω ότι συνεχίζω να θέλω να είμαι μόνη μου, κάτι τέτοιο θα κάνω», ανέφερε η τραγουδίστρια. 

Φωτεινή Ψυχίδου: Στο νοσοκομείο η γνωστή δημοσιογράφος

 

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή του Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top