Οι καλύτερες εμφανίσεις των επωνύμων στην Εβδομάδα Μόδας

Πολλοί ήταν οι celebrities που έδωσαν το «παρών»

Για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια η Athens Xclusive Designers Week πραγματοποιήθηκε διά ζώσης και φυσικά, με μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού.

Λαμπροπούλου - Δημουλάς: Οι λαμπεροί κριτές του DWTS στην Εβδομάδα Μόδας!

Πολλοί ήταν οι Έλληνες celebrities που έδωσαν το «παρών» στο Ζάππειο Μέγαρο και για μία ακόμη χρονιά τράβηξαν τα φωτογραφικά φλας αλλά και όλα τα βλέμματα επάνω τους με τις στιλάτες εμφανίσεις τους.

Καρύδα: Τρία χρόνια μετά τη δολοφονία του άνδρα της στην ίδια πασαρέλα!

Συγκεντρώσαμε τις αγαπημένες μας ως τώρα, και σας τις παρουσιάζουμε:

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου έκλεψε όλες τις εντυπώσεις με την εμφάνιση που έκανε για να παρακολουθήσει τα fashion shows. Η κριτής του DWTS ήταν άκρως εντυπωσιακή με μία μακριά τουαλέτα με δαντέλα και διαφάνειες, η οποία αναδείκνυε το καλλίγραμμο σώμα της.

axdw

Μαρίνα Λαμπροπούλου/ ΝDP

Η διοργανώτρια Τόνια Φουσέκη έκανε μία σικ εμφάνιση στην εβδομάδας μόδας της Αθήνας με μαύρη κλειστή τουαλέτα με δαντέλα και χρυσά κουμπιά, ενώ σε άλλη της εμφάνιση την είδαμε με πολύ εντυπωσιακό κίτρινο outfit και κατακόκκινο κραγιόν.

Τόνια Φουσέκη

Τόνια Φουσέκη/ NDP

τονια φουσεκη

Τόνια Φουσέκη/ NDP

Μια ακόμα ξεχωριστή εμφάνιση ήταν εκείνη της Κατερίνας Λέχου, η οποία εμφανίστηκε στην επίδειξη Forel by Vassilis Zoulias, συνδυάζοντας το πράσινο φόρεμά της με μαύρο σακάκι και chunky ankle boots μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν.

Κατερίνα Λέχου

Κατερίνα Λέχου/ NDP

Η Κατερίνα Καινούργιου εμφανίστηκε στο Ζάππειο φορώντας μία μαύρη τουαλέτα με δαντέλα και διαφάνειες που είναι πάντα chic.

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ AXDW

Κατερίνα Καινούργιου/ NDP

Tην εμφάνισή της στο show του brand Kathy Heyndels έκανε η τραγουδίστρια Josephine με ροζ φαρδιά παντελόνα και ένα τοπ γαλάζιο – ροζ.

JOSEPHINE AXDW

Josephine/ ΝDP

Λαμπερή ήταν και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία για να παρακολουθήσει τις επιδείξεις μόδας επέλεξε να φορέσει ένα ιδιαίτερα glam σύνολο με χρωματιστές παγιέτες.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ AXDW

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου/ NDP
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top