Χάρης Ρώμας: Ο νέος έρωτας στη ζωή του μετά τον χωρισμό του

«Δεν ξέρω αν έκανα καλά που είπα ότι χώρισα» εξομολογείται

Για την προσωπική του ζωή μίλησε ο Χάρης Ρώμας στην κάμερα του Happy Day αναφέροντας πως δεν ξέρει αν έπραξε σωστά που ανακοίνωσε δημόσια τον χωρισμό του, ενώ άφησε και κάποια υπονοούμενα πως ένας νέος έρωτας έχει ήδη μπει στη ζωή του.

χαρης ρωμας

Χάρης Ρώμας: Υπάρχει νέος έρωτας στη ζωή του μετά τον χωρισμό του;

«Δεν ξέρω αν έκανα καλά που είπα ότι χώρισα μετά από εννέα χρόνια γιατί εγώ ακόμα αγαπώ αυτό το άτομο και η ίδια αγάπη υπάρχει και από την άλλη πλευρά απλά έχει τελειώσει η ερωτική σχέση. Η καθημερινότητά σου αλλάζει, γυρίζεις από την άλλη το κεφάλι σου να δει αν είναι εκεί το γνώριμο χαμόγελο γιατί επρόκειτο για μια σχέση με πολλά χαμόγελα. Είμαι έτοιμος για έναν νέο έρωτα, μπορεί και να έχει ξεκινήσει ήδη» είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας.

Χάρης Ρώμας: Πώς είχε ανακοινώσει τον χωρισμό του πριν μέρες

«Αγαπάω μεν αλλά δεν ξέρω πόσο ερωτευμένος είμαι και αυτό άλλαξε πρόσφατα. Είναι λιγότερο από έξι μήνες που έχει συμβεί αυτό. Είμαι μόνος μου και είναι κάτι που με βρίσκει χαρούμενο. Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Αισθάνομαι καλά γιατί κέρδισα πολλά από όλο αυτό, ήμουν πολύ ευτυχισμένος και παραμένω γιατί έχω την αισιοδοξία ότι θα έρθει το καλύτερο. Δεν έχω κλείσει καμία πόρτα. Είμαι έτοιμος να ανοίξω και πόρτα και παράθυρα. Δεν έχω προφτάσει να αναλογιστώ το τέλος μιας σχέσης και αυτό μου κάνει εντύπωση. Υπήρξε ένας λόγος φυσικά που έγινε αυτό, ύστερα από 9 χρόνια, αλλά δε θέλω να μιλάω για αυτό γιατί προσβάλλω και το έτερον ήμισυ το οποίο παραμένει από τη δική μου πλευρά μια μεγάλη αγάπη. Πιστεύω, όμως, πως μάλλον τελείωσε», είχε πει ο γνωστός ηθοποιός.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top