Χώρισαν Gigi Hadid - Zayn Malik: Κατηγορείται ότι κακοποίησε τη μητέρα της

Μόλις έναν χρόνο μετά τη γέννηση της κόρης τους

Ούτε ένας χρόνος δεν πέρασε από τότε που ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, με την Gigi Hadid και τον Zayn Malik να χωρίζουν και μάλιστα… επεισοδιακά!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι, βάσει πληροφοριών του People, χώρισε πριν από έναν μήνα, με το σούπερ μόντελ να εγκαταλείπει το σπίτι τους μαζί με την κόρη της, Khai.

Gigi Hadid: Γέννησε στο σπίτι μετά από 14 ώρες

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

 

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του TMZ, η μητέρα της Gigi Hadid, Yolanda Hadid,  κατηγορεί τον τραγουδιστή για βιαιοπραγία. Συγκεκριμένα, τον κατηγορεί για επίθεση και ξυλοδαρμό. 

 

 

Και ενώ αρχικά ο ίδιος απάντησε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο twitter.

«Θέλω να ζω σε ένα περιβάλλον που ιδιωτικά οικογενειακά θέματα δε γίνονται γνωστά στον κόσμο για να τα κοροϊδέψει. Το περιστατικό θα έπρεπε να παραμείνει ιδιωτικό» έγραψε ο Malik.

 

 

«Αρνούμαι ανυποχώρητα πως χτύπησα τη Yolanda Hadid και για το καλό της κόρης μου αρνούμαι να αποκαλύψω περαιτέρω λεπτομέρειες και εύχομαι η Yolanda να σκεφτεί ξανά τις ψεύτικες κατηγορίες της και να προχωρήσει στην επίλυση των οικογενειακών ζητημάτων ιδιωτικά» ήταν η μετέπειτα δήλωσή του στο ΤΜΖ.

 

 

«Η Gigi έχει επικεντρωθεί στο τι είναι καλύτερο για την Khai και ζητά την διαφύλαξη της ιδιωτικότητάς της αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο εκπρόσωπος της διάσημης καλλονής στα media.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top