Βγήκε από την εντατική ο Ανδρέας Μικρούτσικος - Οι πρώτες δηλώσεις του

Παραμένει στον Ευαγγελισμό ο παρουσιαστής

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή Super Κατερίνα

Τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή Super Κατερίνα έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος το πρωί της Παρασκευής

Μικρούτσικος: Οι πρώτες δηλώσεις της συντρόφου του για την υγεία του

Ο παρουσιαστής βγήκε πριν από λίγες ώρες από την εντατική και πλέον βρίσκεται σε δωμάτιο του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, όπου και νοσηλεύεται με την υποστήριξη οξυγόνου.

Η Κατερίνα Καινούργιου μιλούσε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο με τους συνεργάτες της, όταν ο γνωστός παρουσιαστής παρενέβη τηλεφωνικά. 

Ανδρέας Μικρούτσικος: Παραμένει στην εντατική - Τι δήλωσε η Σοφία Βόσσου

«Τα ‘χω σπάσει όλα τα κοντέρ στο τι έχω πάθει! Παιδιά, καλημέρα. Είστε ωραίοι, είστε πάρα πολύ ωραίοι, δηλαδή σας βλέπω τώρα κι οξυγονώνονται τα πνευμόνια μου. Η εμφάνιση σου, Κατερίνα, μπορεί να με στείλει στην εντατική» τόνισε με χιούμορ.

«Θα έπρεπε να είσαι πιο προσεκτικά ντυμένη. Ένας άνθρωπος τον οποίο τον διασωλήνωσαν για μια ημέρα, έκατσε στην εντατική δυο μέρες και βγαίνει δεν μπορεί να βλέπει την Κατερίνα Καινούργιου μπροστά του», συμπλήρωσε.

Κατερίνα Καινούργιου Ανδρέας Μικρούτσικος

Τηλεφωνική έκπληξη στην Κατερίνα Καινούργιου έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας του ανέφερε ότι είναι καλύτερα «Βεβαίως κι άλλες φορές ήμουν καλύτερα, αλλά υποτροπίαζε το πράγμα. Εννοείται, όμως, πως κάθε φορά κάτι βρίσκουμε και πάμε να το τελειώνουμε», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής.

Καινούργιου: Η ανάρτηση για τον Μικρούτσικο και τα νεότερα της υγείας του

«Μπορεί να είμαι τώρα λίγο περίεργα έχοντας μπροστά μου μάσκα, αλλά εγώ νιώθω δυνατός. Νομίζω δηλαδή ότι θα τα καταφέρω με τη βοήθεια των γιατρών και τη βοήθεια του νοσοκομείου», πρόσθεσε λίγο πριν χαιρετήσει τους συντελεστές της εκπομπής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top