Μικρούτσικος: Οι πρώτες δηλώσεις της συντρόφου του για την υγεία του

Βγήκε από την καταστολή αλλά παραμένει στην εντατική του «Ευαγγελισμού»

Βγήκε από την καταστολή αλλά παραμένει στην εντατική του «Ευαγγελισμού» ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να πάει στο δωμάτιό του.

Η σύντροφός του Έλενα Μαστραγγέλη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και ανέφερε ότι ο παρουσιαστής κόλλησε ένα ενδονοσοκομειακό μικρόβιο λίγο πριν βγει και γι’ αυτό κρίθηκε απαραίτητο να περάσει την πόρτα της ΜΕΘ.

Επίσης, σημείωσε ότι δεν έχει και την καλύτερη ψυχολογία και ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη που του δείχνει.

Καινούργιου: Η ανάρτηση για τον Μικρούτσικο και τα νεότερα της υγείας του

«Ο Ανδρέας είναι καλύτερα, μάλλον θα βγει σήμερα, θα πάει στο δωμάτιό του. Δεν με έχουν ειδοποιήσει ακόμη, αλλά λογικά θα βγει σήμερα από την εντατική. Δυο μέρες δεν έχω πάει, αλλά μιλάω με τους γιατρούς.

Πήγαινε καλύτερα, ήταν να βγούμε αλλά μάλλον κόλλησε ένα ενδονοσοκομειακό μικρόβιο, ήταν και ευαίσθητη η υγεία του και για λόγους ασφαλείας των διασωληνώσαν.

Δεν έχει και την καλύτερη ψυχολογία, κουράστηκε πολύ. Ήταν όμως καλύτερα γιατί θα βγαίναμε. Τώρα δεν έχουμε μιλήσει αλλά είναι κουρασμένος.

Ήταν τέσσερις μέρες απύρετος και θα φεύγαμε από το νοσοκομείο και την τελευταία ημέρα με ειδοποίησαν ότι διασωληνώθηκε. Είμαι αισιόδοξη ότι ο Ανδρέας θα βγει νικητής.

Σας ευχαριστώ για την αγάπη και την συμπαράστασή σας. Σας αγαπάμε πάρα πολύ».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top