Ο γάμος της χρονιάς στη Μύκονο: Παντρεύτηκε πασίγνωστος επιχειρηματίας

Η χλιδή, οι λαμπεροί καλεσμένοι και η μεγάλη έκπληξη στο γαμήλιο πάρτι

Ο γάμος της χρονιάς έλαβε χώρα το απόγευμα της Τετάρτης στη Μύκονο. Ο πασίγνωστος Μυκονιάτης επιχειρηματίας Σταμάτης Δακτυλίδης, ιδιοκτήτης ενός από τα διασημότερα beach bar του πλανήτη και η εκλεκτή της καρδιάς του, η Θεσσαλονικιά Ελισσάβετ Καλίνη, αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

μυκονος δακτυλιδης

Το μυστήριο τελέστηκε στον ιερό ναό του Αγίου Χαραλάμπους στην περιοχή των Μύλων Μυκόνου με κουμπάρες τη Γωγώ Φαρμάκη και την Κυριακή Μαϊδου. 

mr tropicana γαμος μυκονος

Οι κουμπάρες Γωγώ Φαρμάκη και Κυριακή Μαϊδου/ Instagram

Η νύφη ήταν άκρως εντυπωσιακή μέσα στο λευκό νυφικό της και έφτασε στην εκκλησία με την συνοδεία παραδοσιακών οργάνων.

Μετά την τελετή ακολούθησε γαμήλιο πάρτυ στην παραλία και συγκεκριμένα στον χώρο του καινούργιου εστιατορίου του Σταμάτη Δακτυλίδη, το οποίο πρόκειται να κάνει εγκαίνια για το ευρύ κοινό προσεχώς.

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Ιλένια Ουίλλιαμς και η Όλγα Φαρμάκη που δε σταμάτησε να κρατάει στην αγκαλιά της το νεογέννητο μωράκι της.

γαμος

γαμος μυκονος

γάμος μυκονος βασάλος

 

Ο χώρος της δεξίωσης ήταν ονειρικός. Συνθέσεις λουλουδιών και φύλλων, κεριά και φωτορυθμικά δημιουργούσαν έναν επίγειο παράδεισο. Φυσικά, δεν έλειψαν και τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα.

δακτυλιδης γαμος

γαμος μυκονος

Η μεγάλη «έκπληξη» της βραδιάς ωστόσο ήταν ότι τη διασκέδαση των νεόνυμφων και των καλεσμένων τους, ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Αργυρός ξεσηκώνοντας τους πάντες με τις μουσικές του επιτυχίες.

αργυρός

Δείτε το βίντεο του Mykonos Live Tv:

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top