Μαίρη Συνατσάκη: Ο έρωτας με τον Ίαν Στρατή και η διαφορά ηλικίας

Η Μαίρη είναι ερωτευμένη και αδιαφορεί για το τι λέει ο κόσμος

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής βιώνουν μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους, αφού είναι μαζί και πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Στις αρχές, μπορεί να κρατούσαν τη σχέση τους σαν πολύτιμο μυστικό, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πλέον όμως δεν κρύβουν τον έρωτά τους.

Μαίρη Συνατσάκη: Μίλησε πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Ίαν Στρατή 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo)

Η κάμερα του «Πρωινού» βρέθηκε στα γυρίσματα της θεατρικής παράστασης Hair, όπου πρωταγωνιστεί και η Μαίρη Συνατσάκη και ο αγαπημένος της και εκείνη δε δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση της με τον Ίαν Στρατή, τη διαφορά ηλικίας τους, αλλά και για το πώς λειτούργησε μεταξύ τους η συγκατοίκηση.

Μαίρη Συνατσάκη - Ίαν Στρατής: Θα πρωταγωνιστήσουν μαζί στο θέατρο

«Δε νιώθω καμία πίεση που είμαστε μαζί και στην ζωή και στο θέατρο. Έχουμε τρεις γάτες στο σπίτι, θα δούμε πόσο θα αυξηθεί αυτός ο αριθμός. Να υιοθετείτε αδέσποτα, για να μην χρειαστεί να τα πάρουμε όλα εμείς», δήλωσε αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως ο Ίαν Στρατής είναι αυτός που μαγειρεύει στο σπίτι τους, καθώς εκείνη ξεκίνησε να ασχολείται με την κουζίνα στην καραντίνα.

«Μέσα στον κορωνοϊό άρχισα να ασχολούμαι με τη μαγειρική. Ο Ίαν μαγειρεύει, όλα καλά τα κάνει αυτό το παιδί», ανέφερε.

Τέλος, για τη διαφορά των 7 χρόνων που υπάρχει μεταξύ τους, η Mairiboo δήλωσε: «Αν κάποιος έχει να κάνει κάποιο σχόλιο για την διαφορά ηλικίας, ας κάνει. Δε με αφορά. Το θεωρώ απαρχαιωμένο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top