Παπαθωμά: Ο ρόλος της γυναίκας είναι να παραδίδεται στον άντρα της

Πώς θα εξελιχθεί ο ρόλος της Βιολέτας στις Άγριες Μέλισσες;

Πριν από λίγες εβδομάδες οι «Άγριες Μέλισσες» επέστρεψαν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες για τρίτη σεζόν. Οι εξελίξεις στη δραματική σειρά είναι καταιγιστικές μιας και διαδραματίζονται την περίοδο της Χούντας.

«Άγριες Μέλισσες»: Άλλος άνθρωπος η Βιολέτα στα γυρίσματα του γ' κύκλου

Μία εκ των πρωταγωνιστών είναι η Θεοφανία Παπαθωμά, η οποία υποδύεται τη «Βιολέτα». Η ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Τηλέραμα» μιλώντας για την αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση του χαρακτήρα που υποδύεται.

«Όταν ένας άνθρωπος περνάει τόσο μεγάλες δυσκολίες, κάποια στιγμή, αν δεν ξεπεράσει τον εαυτό του, δεν τα βγάζει πέρα. Οπότε αυτή η υπέρβαση μπορεί να γεννήσει και έναν καινούριο άνθρωπο. Αυτό σκέφτηκα και θέλησα να δώσω στη Βιολέτα εσωτερικά και εξωτερικά μια άλλη διάσταση, για να έχει και μεγαλύτερο ενδιαφέρον και για μένα αλλά και για τους τηλεθεατές. Υποκριτικά εννοώ».

Θεοφανία Παπαθωμά: Η νέα ζωή της «Βιολέτας» στις «Άγριες Μέλισσες»!

Στο τέλος του β’ κύκλου είδαμε τον σύζυγο της Βιολέτας, τον Μιλτιάδη να πεθαίνει. Άραγε θα ερωτευτεί και πάλι στη σειρά ή όχι; «Δε νομίζω ότι είναι η ώρα της Βιολέτας να ερωτευτεί και να φτιάξει τη ζωή της. Μάλλον περισσότερο μου φαίνεται ότι είναι η ώρα να αποδώσει δικαιοσύνη και να τιμήσει τη μνήμη του νεκρού άντρα της. Το λέω βέβαια χωρίς να ξέρω τι σκέφτονται οι σεναριογράφοι».

 

Έχουμε δει τη Βιολέτα να μένει αφοσιωμένη στον σύζυγό της και να διεκδικεί τον έρωτα και την αγάπη, να μην το βάζει κάτω, να μην υποτάσσεται  στους άντρες. Θεωρεί πως η ηρωίδα που υποδύεται είναι πρότυπο για όλες τις γυναίκες;

«Το θέμα δεν είναι η υποταγή. Η Βιολέτα είναι πάντα αφοσιωμένη στη σχέση της και στον άνθρωπό της και αυτό πρέπει να κάνει μια γυναίκα: να αφοσιώνεται και να παραδίδεται στον άντρα της! Αυτός είναι ο ρόλος της. Αλλά δυστυχώς δεν πέφτεις πάντα σε καλά χέρια», ήταν η απάντηση της Θεοφανίας Παπαθωμά.

Κλείνοντας, κλήθηκε να σχολιάσει και το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα πολλές γυναίκες δολοφονούνται από τους συζύγους – συντρόφους τους. Πού πιστεύει ότι οφείλεται αυτή η κατάσταση;

«Πιστεύω ότι η “τρέλα” που ζούμε τα τελευταία χρόνια, η καραντίνα, η κλεισούρα και όλη αυτή η αποσταθεροποίηση, είναι ο λόγος που έχουν αυξηθεί η εγκληματικότητα, η τρέλα, η ψυχασθένεια, οι αυτοκτονίες… Ο κόσμος έχει δοκιμαστεί πολύ και κάποιοι δεν άντεξαν. Η ζωή που ζούμε δεν είναι φυσιολογική, οπότε είναι επόμενο να βλέπουμε και τέτοια φαινόμενα να έχουν αυξηθεί», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top