Ευαγγελία Μουμούρη: «Έχω κοιμηθεί στον ώμο του Σπύρου Παπαδόπουλου!»

Τι σπούδασε πριν ασχοληθεί με το θέατρο;

Δείτε τη συνέντευξη της Ευαγγελίας Μουμούρη στο Breakfast@Star.

Είναι πολύ ταλαντούχα, ενώ δεν είναι λίγα τα σίριαλ που έχει πρωταγωνιστήσει στο παρελθόν και βλέπουμε ακόμα και σήμερα!

Ευαγγελία Μουμούρη: «Βρήκα τον πατέρα μου νεκρό, δεν ήξερα το όνομά μου»

Η Ευαγγελία Μουμούρη που πρωταγωνιστεί στην παράσταση Κάποτε στον Βόσπορο, το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε καλεσμένη στο Breakfast@Star, όπου με άκρως εξομολογητική διάθεση μίλησε στην Ελίνα Παπίλα και τον Γιώργο Καρτελιά.

Ευαγγελία Μουμούρη Breakfast@Star

Αρχικά η ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία στο Πάντειο, όμως το όνειρό της ήταν πάντα η υποκριτική, αφού παράλληλα έκανε σπουδές στο θέατρο. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι η πρώτη φορά που είδε τον εαυτό της στην τηλεόραση το 1999, ήταν… τραυματική. «Ανέβασα πυρετό… Ακόμα θυμάμαι τα σεντόνια που έπεσα στο κρεβάτι μπρούμυτα, είχα περάσει ένα άσχημο βράδυ. Ήταν η πρώτη φορά που έβλεπα την εικόνα μου. Έπαιζα στο θέατρο, όμως δεν μπορούσα να συνδυάσω την εικόνα μου με εμένα, δεν ήταν εύκολο!», εξομολογήθηκε.

Η Ευαγγελία Μουμούρη έκανε χιούμορ και... δε θα παντρευτεί τον Κουτσόπουλο

Η ηθοποιός δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας πέρασε ωραία αφού ξεκουράστηκε, ενώ μίλησε και για τις πολλές φιλίες που έχει κάνει στον χώρο. «Έχω κοιμηθεί στον ώμο του Σπύρου Παπαδόπουλου για πέντε δευτερόλεπτα πάνω στη σκηνή!», αποκάλυψε στη συνέχεια, αφού όταν είναι κουρασμένη κοιμάται παντού. «Μιλούσε πάρα πολύ ωραία… κι εγώ νύσταζα τόσο. Είχα γλαρώσει και τα έλεγε ωραία, έπρεπε να φύγω από τη σκηνή και δε θυμόμουν ούτε το όνομα του ρόλου του», πρόσθεσε γελώντας.

Ευαγγελία Μουμούρη

Η Ευαγγελία Μουμούρη μίλησε και για τον… έρωτα που έχει εκφράσει κατά καιρούς για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. «Για αυτό πρέπει να μη μιλάω… γιατί κρίμα είναι στον άνθρωπο. Το χιούμορ αυτό δεν το καταλαβαίνουν όλοι. Το σημαντικό σε αυτό το παιχνίδι (σ.σ. το MasterChef) είναι ότι βρέθηκε μια αντροπαρέα, που δύσκολα στην ελληνική τηλεόραση υπάρχουν μια αντροπαρέα που να έχει «δέσει» έτσι, γιατί δεν είναι εύκολο πράγμα η τηλεόραση. Εμένα αυτό μου άρεσε σε αυτούς τους τύπους. Μου αρέσει το χιούμορ αυτής της αντροπαρέας», ξεκαθάρισε η ηθοποιός. 

«Τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο τον αγαπώ»

«Δε θέλω να τον παντρευτώ παιδιά!», είπε γελώντας σε σχέση με παλιότερες δηλώσεις της για τον σεφ, ωστόσο δήλωσε ότι λόγω της αδυναμίας της στα ζυμαρικά, της αρέσει πιο πολύ η κουζίνα του Πάνου Ιωαννίδη.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top