Η Ευαγγελία Μουμούρη έκανε χιούμορ και... δε θα παντρευτεί τον Κουτσόπουλο

«Είναι ο Θεός μου» είχε δηλώσει η ηθοποιός για τον κριτή του ΜasterChef

Η Ευαγγελία Μουμούρη στο παρελθόν είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον κριτή του MasterChef και γνωστό σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλο!

«Βλέπω MasterChef. Έχω φάει από τον κ. Ιωαννίδη, τον αγαπώ πάρα πολύ, αλλά αυτόν που λατρεύω και θέλω να τον παντρευτώ άμα μου δοθεί η ευκαιρία, είναι ο κύριος σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Είναι ο θεός μου! Οι γυναίκες ξέρουν…», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Σήμερα, δίνοντας συνέντευξη στην εκπομπή «Το Πρωινό» θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα: «Εγώ έχω ένα ιδιότυπο χιούμορ, το οποίο χρησιμοποιώ μάλλον λάθος. Όχι, δε γουστάρω τον Κουτσόπουλο. Βρέθηκε ένας άνθρωπος, ο οποίος έκανε χιούμορ, που με άγγιξε πάρα πολύ, μου άρεσε ο τρόπος που αντιμετώπιζε αυτό το project. Στον τίτλο δε χωράει το χιούμορ».

Ευαγγελία Μουμούρη: «Παντρεύτηκα με μαγιό και γούνα!»

Με το χιούμορ που διαθέτει η Ευαγγελία Μουμούρη περιέγραψε το πώς πήρε την απόφαση και υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο, με τον οποίο είναι μαζί 11 χρόνια.

Μουμούρη σύντροφος

Η Ευαγγελία Μουμούρη σε παλαιότερη έξοδό της με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο

Η ηθοποιός, όπως είπε, πρώτα από όλα διάλεξε την ημερομηνία με βάση τα όσα της είπε η Άση Μπήλιου.

Ευαγγελία Μουμούρη: Μας δείχνει το σπίτι της

«Ήμουν στο θέατρο με τον Κρατερό Κατσούλη και μου είπε η Άση να μου πει μια μέρα. 9 Δεκεμβρίου μου είπε. Ο σύντροφός μου μού είπε ότι δεν μπορούσε εκείνη τη μέρα και να πάμε την επόμενη γιατί δεν μπορούσε η συμβολαιογράφος. Αλλάξαμε συμβολαιογράφο. Πήρα μια κυρία 100 μέτρα από το σπίτι μας και έκλεισα ραντεβού στις 11.30. Πήγε ο Αλέξανδρος στο ΚΕΠ για να πάρει πιστοποιητικό και με παίρνει 11.15 και μου λέει “πάω στο δήμο γιατί υπάρχει πρόβλημα, η οικογενειακή κατάσταση μου δείχνει ότι είμαι ήδη παντρεμένος”. Δεν είχε γίνει η αλλαγή. Φόρεσα το μαγιό γιατί θα πήγαινα κολυμβητήριο, φόρεσα και μια γούνα και λέω τουλάχιστον θα κάνω κορμί. Το πρώτο πράγμα που ρωτήσαμε είναι σε πόσους μήνες μπορούμε να χωρίσουμε. Έτσι έγινε. Πήγα και κολυμβητήριο», είπε καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top