Νίκη Λυμπεράκη: «Μου είχαν πει πως δύσκολα θα έκανα παιδί»

Η δημοσιογράφος αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στον γιο της

Η Νίκη Λυμπεράκη σε συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για τον ρόλο της ως μητέρα, για τα νέα της επαγγελματικά σχέδια, αλλά και για την απώλεια του πατέρα της. Ωστόσο αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας, σύμφωνα με την οποία κάποιοι την αποθάρρυναν να μείνει έγκυος λόγω ηλικίας. 

«Μου είχαν πει στα 33 μου πως πολύ δύσκολα θα έκανα παιδί στη ζωή μου, οπότε είχα εκπαιδεύσει τον εαυτό μου να μην το περιμένω. Μου μίλησαν για πολύ μικρό χρονικό περιθώριο, επομένως σταμάτησα να περιμένω ή να σκέφτομαι ένα παιδί, δεν ήταν στα σχέδια μου», εξομολογήθηκε αρχικά στον Άρη Καβατζίκη και συνέχισε: 

«Όταν ήρθε το παιδί δεν με βρήκε σε διαδικασία προσπάθειας για να το αποκτήσω, ήταν μια τρομερή έκπληξη, ένα θαύμα. Είχα εκπαιδεύσει τον εαυτό μου να μην περιμένει παιδί, γιατί δεν ήθελα να ζήσω τη ματαίωση, ενώ θαυμάζω τις γυναίκες που κάνουν αγώνα για ένα παιδί. Είχα προετοιμάσει και το σύντροφο μου, ο οποίος είχε ήδη ένα υπέροχο παιδάκι δέκα ετών, αρά είχε βιώσει την πατρότητα. Καθόλου δεν με τρόμαξε το γεγονός ότι ο σύντροφος μου είχε ήδη παιδί, ίσα – ίσα είδα έναν υπέροχο μπαμπά και πρόκειται για ένα τέλειο παιδάκι».

Νίκη Λυμπεράκη: Δε φαντάζεστε τι έκανε ο τεσσάρων μηνών γιος της

 

Η ίδια «λιώνει» αναφερόμενη στον γιο της, ο οποίος μάλιστα θα βαφτιστεί αύριο 9 Οκτωβρίου και θα πάρει το όνομα του μπαμπά της που δε βρίσκεται πλέον στη ζωή:

Γενέθλια για τη Νίκη Λυμπεράκη: Δείτε πόσα κεράκια έσβησε

«Ο γιος μου είναι 14 μηνών, με αγχώνουν τα πάντα, αν αναπνέει, αν ροχαλίζει και είπε την πρώτη του λέξη «μαμά», είπε μιλώντας τρυφερά για το γιο της και συνέχισε, «Αύριο Σάββατο βαπτίζουμε το γιο μας και το όνομα που θα πάρει είναι Παναγιώτης – Μάξιμος. Παναγιώτης ήταν το όνομα του μπαμπά μου, που τον έχασα πριν από τρία χρόνια και μην πάμε σε αυτό το θέμα γιατί δεν είναι εύκολο. Έλεγα στον μπαμπά μου ότι δεν μου άρεσε το όνομα του και δεν θα το έδινα στο παιδί μου, αλλά δεν είχα υπολογίσει πως λειτουργεί η αίσθηση της απώλειας..».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top