Λάτσιος - Μακρυπούλια μιλάνε για την σχέση τους!

Τι λένε για τις ατάκες που ανταλλάσουν;

Από τον ενικό στον πληθυντικό και από το «Γιάννη» στο «κύριε Λάτσιο» πέρασαν οι σχέσεις του διευθυντή του ΑΝΤ1 με την Ζέτα Μακρυπούλια και αμφότεροι σε συνεντεύξεις τους μιλούν για το τι συμβαίνει μεταξύ τους εντός και εκτός στούντιο!

«Με την Ζέτα είμαστε συνεργάτες χρόνια και μεταξύ μας υπάρχ��ι χημεία», δήλωσε ο Γιάννης Λάτσιος σε εκπομπή του ΑΝΤ1 Κύπρου, δικαιολογώντας τις μεταξύ τους ατάκες που πάνε σύννεφο.

Σε ερώτηση αν όλα αυτά είναι αυθόρμητα, ο διευθυντής - κριτής είπε κατηγορηματικά πως δεν τα σχεδιάζουν από πριν, ενώ απέκλεισε κατηγορηματικά και το ενδεχόμενο να χορέψει όπως εμφανίζεται να χορεύει στο τρέιλερ του «Dancing».

Παράλληλα, ο Γιάννης Λάτσιος δήλωσε πως το αποτέλεσμα της πρεμιέρας ήταν πάρα πολύ καλό και όσο περνούν οι μέρες οι συμμετέχοντες θα βελτιώνονται, ενώ χαρακτήρισε πολύ καλό το επίπεδο της Ελεονώρας Μελέτη, του Κώστα Μαρτάκη και του Γιώργου Χρανιώτη, που πήραν και την υψηλότερη βαθμολογία.

«Ποιός θα παρουσίαζε την εκπομπή και δεν θα σχολίαζε τον Γιάννη Λάτσιο;», αναρωτιέται από την πλευρά της η Ζέτα Μακρυπούλια, μιλώντας στο περιοδικό «Εγώ Weekly» και προσθέτει πως ο διευθυντής του ΑΝΤ1 έχει αρκετό χιούμορ και είναι δεκτικός σε τέτοιου είδους σχόλια.

Και η παρουσιάστρια διέψευσε το ότι οι στιχομυθίες τους είναι «στημένες»: «η εκπομπή δεν είναι μόνο διαδικαστική, θα σχολιάσουμε, θα πούμε τι μας αρέσει και τι όχι. Δεν το κάνουμε για λόγους εμπορικούς, όπως ακούστηκε», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αν και τ��νίζει πως δεν ξεχωρίζει κάποιον από τους παίκτες, λέει πως η Μαριέττα Χρουσαλά ίσως αδικήθηκε στην βαθμολογία και χαρακτηρίζει έκπληξη τον Τρύφωνα Σαμαρά.


Δείτε τις δηλώσεις Λάτσιου, στον ΑΝΤ1 Κύπρου...

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top