Γιώργος Λιανός: Μας δείχνει για πρώτη φορά την οκτώ μηνών κόρη του!

Ο καρπός του έρωτά του με την Κωνσταντίνα Καραλέξη

Το τέταρτο κοριτσάκι του μας έδειξε για πρώτη φορά ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος είναι ξετρελαμένος μαζί της!

Ο παρουσιαστής και τραγουδιστής έχει αποκτήσει το τέταρτο παιδί του πριν από λίγους μήνες. Είναι το πρώτο του παιδί από την σχέση του, με τη σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη.

Η μικρούλα θα πάρει το όνομα Βαλέρια - Ασημούλα, όπως έγραψε ο ίδιος. 

Το ζευγάρι είναι αρκετά χρόνια μαζί, όμως οι δημόσιες εμφανίσεις του είναι μετρημένες καθώς προτιμούν να ζουν στιγμές ευτυχίας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού ήταν στο pre-wedding party και έπειτα στον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα, τον Σεπτέμβριο του 2018, στη Σίφνο.

Φωτογραφία NDP

Τον Αύγουστο του 2019, ο Γιώργος Λιανός μοιράστηκε σπάνια φωτογραφία με τη σύντροφό του στον προσωπικό λογαριασμό του Instagram από τις καλοκαιρινές διακοπές τους τον Αύγουστο του 2019 και ακολούθησε άλλη μία από το ταξίδι τους στο Βιετνάμ τον Ιανουάριο του 2020.

Ο Γιώργος Λιανός υπήρξε παντρεμένος με την Ανθή Ανδροτσάκη για οκτώ χρόνια και μαζί απέκτησαν τρία παιδιά: την Αριάνα, τον Κωνσταντίνο και τον Ιάσονα, στα οποία φυσικά έχει τεράστια αδυναμία. Το ζευγάρι έδωσε τέλος στον γάμο του το 2017, με τον Γιώργο Λιανό να βρίσκει ξανά τον έρωτα και την ευτυχία στο πρόσωπο της Κωνσταντίνας Καραλέξη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top