Ψαρρού για Καράβα: «Απαντάω σε μηνύματα που στέλνουν στον Γιώργο»

Το ερωτευμένο ζευγάρι ήταν καλεσμένο στο «Breakfast@star»

Ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους είναι 9 χρόνια παντρεμένοι και 10 χρόνια ζευγάρι. Η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον ερχομό των δυο τους παιδιών.

Γιώργος Καράβας: Τι λέει στη σύζυγό του για τα «πιο αποκαλυπτικά» ρούχα της

Γιώργος και Ραφαέλα μίλησαν για τη γνωριμία τους και πώς ο coach του GNTM την προσέγγισε. «Την είδα, μου άρεσε και της έδωσα την κάρτα μου. Δεν της είπα τι επάγγελμα κάνω γιατί δεν ήθελα το επάγγελμά μου να θεωρηθεί ένα μέσο ώστε ένας άνθρωπος να με γνωρίσει», είπε το μοντέλο.

 


«Άργησα να τον πάρω τηλέφωνο γιατί έμαθα ότι ασχολείται με τη μόδα. Μετά από μια εβδομάδα του έστειλα ένα μήνυμα. Συναντηθήκαμε στο ίδιο μαγαζί. Εκεί ήταν μια κοπέλα που είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον της και τότε σκέφτηκα ότι αυτός ο άνδρας δεν παίζει να μείνει ελεύθερος. Είναι πολύ ωραίος άνδρας. Όταν τον γνώρισα κατάλαβα ότι μπορεί να μου δώσει ασφάλεια».

Ραφαέλα Ψαρρού: Η σέξι εμφάνιση με see through φόρεμα σε event


«Μου έψησε το ψάρι στα χείλη μέχρι να με πάρει τηλέφωνο. Νόμιζα ότι δε θα με πάρει ποτέ. Δε βάζω πουθενά ταμπέλες, είμαι ανοιχτός σε όλα τα ενδεχόμενα», παραδέχτηκε ο ίδιος λίγα λεπτά αργότερα στην εκπομπή «Breakfast@star».

 


Τα παιδιά τους Φίλιππος και Καλλιόπη είναι η μεγάλη τους αδυναμία με τον Γιώργο να λέει χαρακτηριστικά: «Η κόρη μου με σέρνει από τη μύτη, αλλά στον γιο μου έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία γιατι παρατηρώ κάποια στοιχεία επάνω του που μου αρέσουν, όπως η ωριμότητά του. Τα παιδιά μας είναι πολύ τυχερά που έχουν μια τέτοια μαμά». «Είμαι λίγο αυστηρή με τα παιδιά μου και θέλω να περνάω χρόνο μαζί τους», πρόσθεσε με τη σειρά της η Ραφαέλα.

Γιώργος και Ραφαέλα  προσπαθούν να βρουν χρόνο και για τους δυο τους γι’ αυτό και μία φορά την εβδομάδα τα παιδιά μένουν στη γιαγιά και εκείνοι βγαίνουν για φαγητό. Κάνουν διακοπές με τα παιδιά τους, αλλά και χώρια.

Και οι δυο παραδέχτηκαν έχουν κοιτάζουν τα μηνύματα ο ένας του άλλου. «Απαντάω σε μηνύματα που στέλνουν στον Γιώργο», είπε αρχικά η Ραφαέλα με εκείνον να συμπληρώνει: «Είμαι πολύ ερωτευμένος μαζί της γι’ αυτό και στο παρελθόν έχω ψάξει το κινητό της».

 


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top