Μπούκα του ΣΔΟΕ στο κέντρο που τραγουδά η Τζούλια

Έκαναν «φύλλο και φτερό» το δωμάτιο και το καμαρίνι της

Έφοδο στο καμαρίνι του νυχτερινού κέντρου όπου τραγουδά δέχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Είχε μόλις τελειώσει το πρώτο της πρόγραμμα, όταν δέχτηκε την απρόσμενη επίσκεψη: «Εγώ δεν μπορώ να τραγουδήσω. Aυτό έχει συμβεί. Δεν ξέρω, μπήκαν ξαφνικά στο καμαρίνι μου», δήλωσε αιφνιδιασμένη η Τζούλια στην κάμερα, ενώ φορώντας ακόμη το κορμάκι της, οδηγείται στο ξενοδοχείο που διαμένει προκειμένου να γίνει και εκεί εξονυχιστικός έλεγχος.

«Είναι πράγματα αυτά; να έχει έρθει η αστυνομία σε μαγαζί; Να ψάξει τι; δεν κατάλαβα!», λέει όλο αγανάκτηση η Τζούλια, που όση ώρα οι άνδρες του ΣΔΟΕ έκαναν «φύλλο και φτερό» καμαρίνι και δωμάτιο, εκείνη συνέχιζε να κυκλοφορεί με το κορμάκι.

Τέλος καλό όλα καλά όμως για την αοιδό, καθώς η έρευνα του ΣΔΟΕ, δεν έδειξε κάτι ενοχοποιητικό εις βάρος της.

Με τα πολλά λοιπόν, επέστρεψε και εκείνη στο νυχτερινό κέντρο για να συνεχίσει κανονικά το δεύτερο πρόγραμμα της. Πριν επιστρέψει όμως, φρόντισε μέσα από το δωμάτιο του ξενοδοχείου της να στείλει το μήνυμα της στους… “εχθρούς” της: «Απεδείχθη αθώα, γιατί ήρθανε και μου ψάξανε όλο το δωμάτιο, και όσοι με κατατρέχουν δεν θα βρουν αυτή τη χαρά», είπε αυτολεξεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top