Φαίη Σκορδά: «Θα μαλώσετε, θα σας απολύσουν και δε θα έχουμε να φάμε»

Η παρουσιάστρια έδωσε συνέντευξη στο «The 2Night Show»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε για πρώτη φορά στο «The 2Night Show» τη Φαίη Σκορδά το βράδυ της Τρίτης 28/09.

Η παρουσιάστρια μίλησε για όλα και απάντησε και στην ερώτηση του Αρναούτογλου αν θα ξαναπαντρευόταν μετά το διαζύγιό της από τον Γιώργο Λιάγκα.

σκορδά αρναούτογλου

«Αν θα ξαναπαντρευόμουν; Θεωρητικά, η απάντηση που λέω και στον εαυτό μου - γιατί δεν μπορείς να κατεβάζεις ρολά- ούτε σταματάω να ονειρεύομαι και να λέω ότι έχει τελειώσει ο έρωτας για μένα και αυτό θέλω να το μεταφέρω και στα παιδιά μου σαν μαμά. Πρέπει ό, τι και να γίνεται να ονειρευόμαστε. Θέλω να ζω στο ροζ συννεφάκι. Έχω στο μυαλό μου ότι μπορεί να υπάρχει το ιδανικό. Στο μυαλό μου υπάρχει μια Φαίη που είναι ακόμα κοριτσάκι. Πρακτικά όμως αν δεις την καθημερινότητά μου δε γίνεται αυτό. Είμαι πολύ δύσκολη σαν άνθρωπος. Είμαι πολύ δύσπιστη. Για να εμπιστευτώ έναν άνθρωπο θα πρέπει να περάσει από χίλια κύματα», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

Όπως αποκάλυψε η επιστροφή του πρώην συζύγου της στην εκπομπή ήταν δική της επιλογή. Όταν έπεσαν οι υπογραφές ο μπαμπάς Λιάγκας ήταν εκείνος που ανακοίνωσε στα παιδιά τους ότι επαγγελματικά θα είναι και πάλι μαζί με τη μαμά τους. 

«Όταν τους το είπε, ο μεγάλος ο Γιάννης χάρηκε πάρα πολύ, γιατί μας είχε ζήσει κι από το Mega στο πρωινό. Ο μικρός γύρισε κι είπε ''Ωραία θα μαλώσετε, θα σκοτωθείτε, θα σας απολύσουν και δε θα έχουμε λεφτά να φάμε''. Με τον Γιώργο χωρίσαμε επαγγελματικά γιατί ήταν ακόμα η αρχή κι έχεις ακόμα το συναίσθημα. Υπήρχε ένταση και στη δουλειά. Τώρα γελάμε και φέτος είμαστε πολύ καλά» ανέφερε η Φαίη Σκορδά.

 

 


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top