Μύρωνας Στρατής: «Πάντα ήθελα να γίνω πατέρας. Θέλω και δεύτερο παιδάκι»

Ο τραγουδιστής είναι τρισευτυχισμένος αυτή την περίοδο της ζωής του

Ο Μύρωνας Στρατής, ο οποίος διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του, μίλησε για τη γνωριμία και τον γάμο του με την αγαπημένη του, Κατερίνα Ζαπάρδα, για τον γιο του, αλλά και για την επιθυμία του να αποκτήσουν και δεύτερο παιδάκι.

Μύρωνας Στρατής - Κατερίνα Ζαπάρδα: Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους

«Άλλαξαν πολλά πράγματα στη ζωή μου τα τελευταία δύο χρόνια, δεν είμαι πλέον σε σχέση, είμαι παντρεμένος. Έχω περάσει από διάσημη σχέση και είναι από τα πιο παράξενα πράγματα που έχω βιώσει με βάση το αν αισθάνομαι άνετα ή όχι.

ΜΥΡΩΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΣ

Το νιόπαντρο ζευγάρι μαζί με τον μικρό τους πρίγκιππα, Νικόλα

Η Κατερίνα υπάρχει στη ζωή μου τα τελευταία επτά χρόνια, όταν γνωριστήκαμε ήμασταν και οι δύο σε άλλη σχέση, αλλά έτυχε να πηγαίνουμε στο ίδιο γυμναστήριο.

Ο μικρός μας είναι καρπός αγάπης, αλλά βιάστηκε να έρθει στον κόσμο ενάμιση μήνα νωρίτερα και δεν προλάβαμε να κάνουμε ούτε σύμφωνο συμβίωσης. Τραγουδούσα στην Πάτρα και όταν κατέβηκα από τη σκηνή έμαθα από μία φίλη της ότι η Κατερίνα γεννάει, ταράχτηκα, αλλά έπρεπε να ελέγξω το συναίσθημα. Είναι πολύ συγκινητικό να πιάνεις στα χέρια το παιδί και μάλιστα σε εποχές Covid που το μωρό μας ήταν στη θερμοκοιτίδα και το βλέπαμε εναλλάξ για δέκα λεπτά τη μέρα. Μοιάζει και στους δύο, θα κάνει γυμναστικές επιδείξεις. Δεν κάθεται σε ησυχία και είμαι μπαμπάς που τα κάνει όλα», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

«Ανυπομονούσα να ζήσω το πάρτυ του γάμου. Ήταν μία γλυκιά συντροφική βραδιά, αν και ήμουν αρκετά μεθυσμένος. Χαίρομαι που με τον θρησκευτικό γάμο έδωσα χαρά στη γυναίκα μου και στις οικογένειές μας. Δεν έκανα πρόταση γάμου, δεν ανοίξαμε σαμπάνια, δεν φάγαμε τούρτα. Όλα αυτά μου προκαλούν αμηχανία. Ο Νικόλας ήταν παρών στο γάμο μας, καταλάβαινε και ήταν κύριος. Πάντα ήθελα να κάνω παιδί και μία χαρούμενη ευτυχισμένη οικογένεια και σίγουρα θα πάμε για δεύτερο παιδάκι», πρόσθεσε ο Μύρωνας Στρατής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top