Κωνσταντάκη: Aδιανόητο να στηρίξω κάποιον που διέπραξε ποινικό αδίκημα

Αναφέρθηκε στο κίνημα #Metoo

Η Μαρία Κωνσταντάκη αναφέρθηκε στη νέα της τηλεοπτική συνέντευξη στο κίνημα #Metoo και όπως είπε χαρακτηριστικά, της φαίνεται αδιανόητο να στηρίξει κάποιον που έχει διαπράξει ποινικό αδίκημα.

Μαρία Κωνσταντακη

«Προφανώς για να παίρνω θέση στα social media συμφωνώ με τα κορίτσια θεωρώ ότι ήταν φανταστικό αυτό που έγινε με την έννοια μακάρι να ανοίγανε και άλλα στόματα όχι μόνο στον δικό μας τον χώρο, γιατί και στους άλλους χώρους γίνονται αυτά τα πράγματα. Αλλά από εκεί και πέρα το βγαίνω τώρα 5λεπτο από το zoom για να πω κάτι δεν το θέλω και δεν μου αρέσει.

Τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, όμως πίσω από όλα αυτά υπάρχουν οικογένειες και είναι περίεργο όλο αυτό και θέλει λίγο ευαισθησία», δήλωσε αρχικά η γνωστή ηθοποιός στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4».

Δανδουλάκη: «Να βρούμε κοινό σημείο πλεύσης με την Κωνσταντινίδου;»

Στη συνέχεια η Μαρία Κωνσταντάκη σχολίασε και τις πολυσυζητημένες δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλλιπίδη.

«Με κάνει και νιώθω αμήχανα, γιατί φαντάζομαι πως και η Ελισάβετ θα είχε τους λόγους της για να κάνει μια τέτοια δήλωση. Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό της Ελισάβετ εδώ πολλές φορές δεν μπαίνω και στο δικό μου, οπότε με κάνει και νιώθω αμήχανα ίσως κάτι άλλο εννοούσε… Στο θέμα το ποινικό, γιατί μιλάμε για ποινικά αδικήματα μου φαίνεται αδιανόητο ένας άνθρωπος να στηρίξει έναν άλλον άνθρωπο ο οποίος έχει διαπράξει ποινικά αδικήματα», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top