Λαμπερές εμφανίσεις στο Ηρώδειο για την παράσταση της Μπελούτσι

Η Άννα Βίσση, η Μαρίνα Πατούλη, η Σία Κοσιώνη κ. α.

Η Μόνικα Μπελούτσι εμφανίστηκε χθες στο Ηρώδειο ως Μαρία Κάλλας για τρεις μοναδικές παραστάσεις και το αθηναϊκό κοινό έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον, αφού τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί εδώ και αρκετό καιρό.

Η παράσταση «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις» ήταν να πραγματοποιηθεί πριν έναν χρόνο, αλλά εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού ακυρώθηκε.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε όλους όσοι έδωσαν το παρών για να παρακολουθήσουν από κοντά την παράσταση και ν’ απολαύσουν επί σκηνής την χολιγουντιανή ηθοποιό.

Υπό τη σκηνοθετική μπαγκέτα του Τομ Βολφ, η πρεμιέρα στο Ηρώδειο, ήταν εντυπωσιακή, δικαιώνοντας όσους ανυπομονούσαν για την απολαύσουν.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων στη μεγάλη πρεμιέρα ήταν ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης με την σύζυγό του Σία Κοσιώνη και τον δήμαρχο Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, τον οποίο νωρίτερα είχε ξεναγήσει στην Ακρόπολη, η Νατάσσα Παζαΐτη, ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Μάριος Φραγκούλης, η Άννα Βίσση, η Μίνα Βαλυράκη, η Μαρίνα Πατούλη, η Μαρίνα Αμπράμοβιτς και πολλοί ακόμη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top