«Είναι δύσκολο για μια γυναίκα να κάνει σωστή καριέρα στο τραγούδι»

Η δήλωση μεγάλου Έλληνα τραγουδιστή που θα συζητηθεί!

Δείτε όσα είπε ο Σταμάτης Κόκοτας στην εκπομπή του OPEN

Έχει μια τεράστια καριέρα στο τραγούδι που «μετράει» πάνω από μισό αιώνα!

Ο λόγος για τον Σταμάτη Κόκοτα που το πρωί της Τρίτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα κι αναφέρθηκε αρχικά στις δύο μεγάλες απώλειες από τον καλλιτεχνικό χώρο, αυτή του Τόλη Βοσκόπουλο και την πιο πρόσφατη του Μίκη Θεοδωράκη. 

Συγκινημένος ο Σταμάτης Kόκοτας για τον Τόλη Βοσκόπουλο: «Καλό ταξίδι!»

«Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν κύριος, καλός τραγουδιστής και καλό παιδί. Ενθουσιάζομαι όταν βλέπω παλιές φωτογραφίες. Οι τελευταίες φωτογραφίες είναι με τον Μίκη Θεοδωράκη που έβγαλα, πριν από δύο μήνες στο σπίτι του, που είχα πάει για να τον δω», είπε στην κάμερα.

Σταμάτης Κόκοτας

Ο Σταμάτης Κόκοτας σε μια από τις σπάνιες συναυλία του το 2020 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Στη συνέχεια έκανε μια δήλωσε που θα συζητηθεί, αφού κατά την άποψή του είναι «δύσκολο για μια γυναίκα να κάνει σωστή καριέρα στο τραγούδι. Γι' αυτό και προσπάθησα να αποτρέψω την κόρη μου για ν' ασχοληθεί». 

«Όλα για μένα είσαι εσύ»: Νέος δίσκος από τον Στ. Κόκοτα μετά από 35 χρόνια

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου, «πώς του φαίνεται ότι πρωταγωνιστούν πολλές γυναίκες στο ελληνικό τραγούδι και τα νέα πρότυπα θέλουν πάρα πολύ την Πάολα, την οποία έχουν παρομοιάσει ως από τις πιο μεγάλες λαϊκές φωνές που έχουμε αυτή τη στιγμή», ο Σταμάτης Κόκοτας απάντησε: «Αυτά τα λέτε εσείς. Ούτε να τα ακούω θέλω, ούτε να τα ξέρω. Εκείνο που θέλω να σας πω είναι ότι όποιος όντως έχει ωραία φωνή δεν πρόκειται ποτέ ούτε να τη χάσει ούτε να του την κλέψουν. Θα έρθει η στιγμή του που θα πει κάτι και θα αναδειχθεί».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top