Δέσποινα Βανδή: Το τηλεφώνημα της κόρης της για τις φωτιές στην Εύβοια

Τι της είπε η Μελίνα Νικολαΐδη;

Δείτε όσα είπε η Δέσποινα Βανδή στο Happy Day

Το καλοκαίρι συζητήθηκε πολύ, αφού στα μέσα Ιουλίου έγινε γνωστό το διαζύγιό της με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Δέσποινα Βανδή: «Ήταν ένα δύσκολο χρονικό διάστημα…

Η Δέσποινα Βανδή συνέχισε κανονικά τις εμφανίσεις της στην Κύπρο με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα για το J2US που θα βλέπουμε φέτος στον Alpha.

Δέσποινα Βανδή

H φωτογραφία που πόσταρε η Δέσποινα Βανδή από τις διακοπές της στην Εύβοια /Φωτογραφία Instagram

Το πρωί της Παρασκευής η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα του Happy Day για το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε, αλλά και για τις διακοπές της στην Εύβοια την περίοδο των μεγάλων πυρκαγιών.

Δέσποινα Βανδή: Στα γυρίσματα του trailer για το νέο J2US

«Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι από πολλές απόψεις. Και οι φωτιές μας επηρέασαν πάρα πολύ. Είχα κλείσει να πάω διακοπές στη Βόρεια Εύβοια, δεν το ακύρωσα... Διάβαζα κάτι σχόλια στο Instagram ότι κάηκε η Βόρεια Εύβοια, λες και δεν το γνώριζα και τη δεύτερη ημέρα που ήμουν εκεί, μου τηλεφώνησε η κόρη μου που βρισκόταν στο Ρέθυμνο και μου λέει “Είσαι σίγουρη; Εκεί βλέπω ότι καίγεται ο τόπος” και της απάντησα ότι είναι όλα καλά και θα περάσουμε μια χαρά», εξομολογήθηκε για την ανησυχία που είχε η κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη

Δέσποινα Βανδή Μελίνα Νικολαΐδη

Δέσποινα Βανδή και Μελίνα Νικολαΐδη είναι σχεδόν αχώριστες! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Μου είχε πει η Δέσποινα Βανδή για τον χωρισμό, ήταν πολύ δύσκολο»

Όσον αφορά στο μέλλον των παιδιών της, η Δέσποιν δήλωσε: «Ας μπει η κόρη μου στο πανεπιστήμιο, σε όποιο πανεπιστήμιο είναι να μπει κι επιτέλους θα ανοίξει ένα καινούριο κεφάλαιο στη ζωή μου. Τέλος η μαγειρική! Είμαι παραδοσιακή μαμά που θα πηγαίνει εκεί και θα της γεμίζει το ψυγείο με πράγματα μαγειρεμένα. Ο γιος μου είναι καταπληκτικός στη μαγειρική. Εμένα τα παιδιά μου με νοιάζει να γίνουν δύο ευτυχισμένα άτομα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top