Σαρλίν του Μονακό: Σε αναπηρικό αμαξίδιο η κόρη της, πριγκίπισσα Γκαμπριέλα

Η φωτογραφία που ανέβασε στο Ιnstagram

Οι εμφανίσεις της πριγκίπισσας Σαρλίν είναι πάντα άκρως εντυπωσιακές

Πριν από λίγες ημέρες η πριγκίπισσα του Μονακό, Σαρλίν, εισήχθη για μία ακόμα φορά σε νοσοκομείο της Νότιας Αφρικής, από όπου κατάγεται, με φλεγμονή του ανώτερου αναπνευστικού. Η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου προσβλήθηκε από λοίμωξη με επιπτώσεις στη ρινική και τη φαρυγγική κοιλότητα κοντά στο καλοκαίρι.

Στο νοσοκομείο η Σαρλίν του Μονακό: Τα νεότερα για την υγεία της

Η 6χρονη κόρη της πριγκίπισσας Σαρλίν του Μονακό και του πρίγκιπα Αλβέρτου όπως όλα δείχνουν έσπασε το πόδι της, αφού σε φωτογραφία που ανέβασε η μητέρα της στο Instagram, η μικρή φορά γύψο.

Και ενώ αναρρώνει από αυτή την περιπέτεια με την υγεία της, πριν από δύο ημέρες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram την κόρη της, πριγκίπισσα Γκαμπριέλα, σε αναπηρική καρέκλα.

Τι να συνέβη άραγε στη μικρή πριγκίπισσα; Αυτό είναι κάτι που δε διευκρινίζει η Σαρλίν του Μονακό, αφού το μόνο που σχολιάζει στη φωτογραφία με τα δίδυμα πριγκιπόπουλα, Ζακ και Γκαμπριέλα, είναι ότι: «Περνούν χρόνο με τη θεία τους, πριγκίπισσα του Ανόβερο Καρολάιν και τα ξαδέρφια τους, στην ετήσια έκθεση μορφολογίας σκύλων».

Χωρίζουν Αλβέρτος - Σαρλίν; O πρίγκιπας πήγε σε gala με την πρώην του

Η γλυκιά εξάχρονη πριγκίπισσα Γκαμπριέλα στις 6 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε τη νέα σχολική χρονιά με τον αδερφό της, Ζακ, στο ιδιωτικό καθολικό σχολείο François d’Assise. Ο μπαμπάς τους, πρίγκιπας Αλβέρτος, ήταν αυτός που συνόδεψε τα δίδυμα την πρώτη τους μέρα στο σχολείο, αφού η μητέρα τους, πριγκίπισσα Σαρλίν, βρίσκεται ακόμη στη χωρα καταγωγής της, τη Νότια Αφρική, για λόγους υγείας. 

Η Σαρλίν του Μονακό έχει αρκετό καιρό να δει τα δίδυμα παιδιά της, Γκαμπριέλα και Ζακ, αφού βρίσκεται στη χώρα καταγωγής της, τη Νότια Αφρική για λόγους υγείας.

Σαρλίν του Μονακό: Η αμύθητη περιουσία της εντυπωσιακής πριγκίπισσας

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top