Βάσια Κωσταρά: Η περιπέτεια με την υγεία της και η εξομολόγηση

Η γνωστή σχεδιάστρια έκανε μία συγκινητική ανάρτηση

Μία περιπέτεια με την υγεία της πέρασε η επιτυχημένη και πολύ όμορφη σχεδιάστρια ρούχων, Βάσια Κωσταρά, τις τελευταίες δυο εβδομάδες.

Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάποιες φωτογραφίες μέσα από το νοσοκομείο και έγραψε ένα συγκινητικό κείμενο.

«Η ζωή είναι νομίζω σαν εκείνες τις παλιές φωτογραφίες… τις ασπρόμαυρες, φως και σκοτάδι.
Σχεδόν πάντα επιλέγω να μοιραστώ μαζί σας κάτι φωτεινό και κάτι όμορφο…Εστιάζω στο λευκό γιατί μέσα σε αυτό ξέρω ότι είναι πάντα κρυμμένα όλα τα χρώματα…
Τις τελευταίες δύο εβδομάδες αντιμετωπίζω μια περιπέτεια με την υγεία μου, η οποία ελπίζω ότι σύντομα θα είναι παρελθόν, ωστόσο δε θα ξεχάσω όσα με δίδαξε ούτε όσα με έκανε να θυμηθώ…
Ότι το χαμόγελό είναι πιο μεγάλο και πιο λαμπερό μετά το κλάμα, ότι η χαρά είναι πιο μεγάλη και πιο αληθινή όταν προηγείται η λύπη , κι ότι τελικά είμαστε άνθρωποι γιατί είμαστε φτιαγμένοι να παλεύουμε με το μυαλό και την καρδιά μας κόντρα στα προγνωστικά και στις πιθανότητες.
Νόμιζα ότι πάντα προσπαθούσα να βλέπω τον κόσμο με αισιοδοξία, τώρα δεν προσπαθώ …Τον βλέπω! Και υπόσχομαι να το κάνω κάθε μέρα.

PS: Η σημερινή φωτογραφία είναι μόλις έμαθα ευχάριστα νέα. Να είστε όλες και όλοι σας καλά, να φροντίζετε την υγεία σας και να σας προσέχετε σαν τα μάτια σας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η Βάσια Κωσταρά τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει ένα brand με ρούχα και αξεσουάρ και σημειώνει μεγάλη επιτυχία, αφού τα στιλάτα ρούχα της γίνονται ανάρπαστα! Η ίδια παραδίδει μαθήματα στιλ μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top