Mad Clip: Η φωτογραφία, αγκαλιά με τη manager του, λίγο πριν σκοτωθεί

Η ανάρτηση της Λίας Παπαδοπούλου μετά την κηδεία του Mad Clip

Δείτε στο βίντεο του star.gr τη στιγμή που φθάνει το φέρετρο του τραγουδιστή στην εκκλησία και από πίσω ακολουθεί η μητέρα του / Ρεπορτάζ: Ανέστης Συμεωνίδης 

Απέραντη θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του Mad Clip, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο στην παραλιακή τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου.

Κηδεία Mad Clip: Σπαράζει η μητέρα του - Έφτασε υποβασταζόμενη

Ο 34χρονος τράπερ φέρεται να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε σε κολώνα στη Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής.

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο Mad Clip βρισκόταν με αρκετούς συναδέλφους του στον γάμο της καλής του φίλης και PR Manager της Panik, δισκογραφικής εταιρείας στην οποία ανήκε, Λίας Παπαδοπούλου, με τον σκηνοθέτη και φωτογράφο Γιώργο Μπενιουδάκη.

Καταρρακωμένη έφτασε στην κηδεία του Mad Clip η Ελένη Φουρέιρα μαζί με τη Λία Παπαδοπούλου. Και οι δυο ήταν ντυμένες στα λευκά / Φωτογραφία: NDP

Το μεσημέρι της Δευτέρας, το «τελευταίο αντίο» στον Mad Clip είπαν συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και θαυμαστές του στον Ιερό Ναό Παναγίτσας Παλαιού Φαλήρου, ανάμεσά τους και η Λία Παπαδοπούλου. 

Κηδεία Mad Clip: Συντετριμμένη και ντυμένη στα λευκά η πρώην του, Αρετή

Μετά την κηδεία η PR Manager δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία από την ημέρα του γάμου της. Και οι δυο φαίνονται ευτυχισμένοι και χαρούμενοι. Τίποτα δεν προμήνυε το τραγικό τέλος της βραδιάς. Λίγες ώρες μετά ο τραγουδιστής έφυγε για την τελευταία βόλτα της ζωής του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top