Mad Clip: «Μπορεί να είναι εγκληματική ενέργεια» καταγγέλλει ο παππούς του

Σήμερα η κηδεία του τράπερ

Στην τελευταία του κατοικία θα οδηγηθεί σε λίγη ώρα ο Mad Clip, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (02/09), στη Λ. Βουλιαγμένης.

Κηδεία Mad Clip: Οι πρώτες εικόνες από το τελευταίο αντίο στον τράπερ!

Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές είναι σοκαρισμένοι από το πρόωρο χαμό του τράπερ που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 34 ετών.

Mad Clip: Η απόφαση φίλων και συγγενών για την κηδεία του

Φωτογραφίες του Mad Clip στο σημείο όπου σκοτώθηκε - φωτογραφία NDP

Φωτογραφίες του Mad Clip στο σημείο όπου σκοτώθηκε - φωτογραφία NDP

Ο παππούς του εκλιπόντος είναι συντετριμμένος από τον θάνατο του και δεν μπορεί να πιστέψει πως δε πρόκειται να το δει ξανά.

Mad Clip: «Η Αρετή ήταν εκεί, τα είδε όλα» - Η αποκάλυψη της Σκορδά

Ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Παντού», το μεσημέρι της Δευτέρας, δήλωσε πως θεωρεί ότι ο θάνατος του εγγονού του δεν οφείλεται σε λάθος του, αλλά μπορεί να υπήρξε εγκληματική ενέργεια.

«Ήταν από τους καλούς οδηγούς. Πιστεύω ότι το ατύχημα δεν ήταν από λάθος του εγγονού μου, διότι ήταν από τους καλούς οδηγούς. Ο εγγονός μου ούτε ήταν τρελός να φρενάρει, ούτε τίποτα. Ήταν οδηγός από τους λίγους. Έτρεχε στην Κύπρο σε αγώνες, ήταν από τους καλούς οδηγούς. Πως έφυγε το αυτοκίνητο; Μπορεί να υπήρξε και εγκληματική ενέργεια», είπε αρχικά προσθέτοντας: «Όσον αφορά τον εγγονό μου, που ανέβηκε ψηλά, ανέβηκε με τον αγώνα του και με το σπαθί του. Ο ίδιος αγωνίστηκε πολλά χρόνια για να πετύχει. Το παιδί το πονάω τόσο πολύ, γιατί του παιδιού μου το παιδί δυο φορές παιδί και εκτός αυτού μεγάλωσε μαζί μου για πολλά χρόνια, εγώ αυτός και η γιαγιά του…».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top