Τροχαίο Mad Clip: Η ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα για τον φίλο της

Οι δυο τους ήταν καλοί φίλοι και συνεργάτες

Στον γάμο του φίλου και συνεργάτη του Γιώργου Μπενουδάκη βρισκόταν ο Mad Clip το βράδυ της Τετάρτης και τραγουδούσε μαζί με την Ελένη Φουρέιρα

Λίγες ώρες μετά το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον 34χρονο τράπερ Mad Clip (Πήτερ Αναστασόπουλο), η Ελένη Φουρέιρα δημοσίευσε ένα μαύρο φόντο στον λογαριασμό της στο Instagram θέλοντας να εκφράσει τη θλίψη της.

Mad Clip Τραγουδούσε με τη Φουρέιρα σε γάμο πριν το μοιραίο τροχαίο

Νεκρός ο Mad Clip - Συντετριμμένη η σύντροφός του, Άννα Μαρία Ηλιάδου

Οι δυο τους ήταν καλοί φίλοι και λίγες ώρες μάλιστα πριν συμβεί το μοιραίο, είχαν βρεθεί σε γάμο κοινού τους φίλου και συνεργάτη και τραγούδησαν μαζί στη σκηνή διασκεδάζοντας τους καλεσμένους και το νιόπαντρο ζευγάρι!

Mad Clip Τραγουδούσε με τη Φουρέιρα σε γάμο πριν το μοιραίο τροχαίο

Mad Clip: Τραγουδούσε με τη Φουρέιρα σε γάμο πριν το μοιραίο τροχαίο

Mad Clip: Τραγουδούσε με τη Φουρέιρα σε γάμο πριν το μοιραίο τροχαίο

Η ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα για τον θάνατο του Mad Clip: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)

Ελένη Φουρέιρα και Mad Clip είχαν συνεργαστεί σε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του καλοκαιριού, το τραγούδι ‘’Mporei’’, το οποίο παίζει σε όλα τα νυχτερινά κέντρα και ξεσηκώνει τους νέους. 

Ακόμα, οι δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες ετοίμαζαν συναυλία που θα πραγματοποιούνταν στις 10 Σεπτεμβρίου, όμως όλα ανατράπηκαν, αφού ο 34χρονος τράπερ έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του στη Βουλιαγμένη το βράδυ της Τετάρτης και «έπεσε» διαδοχικά σε κολώνα της ΔΕΗ και σε δέντρο.

Έμεινε εγκλωβισμένος στα συντρίμμια της πανάκριβης Porsche του για περίπου δύο ώρες, καθώς οι πυροσβέστες προσπαθούσαν με νύχια και με δόντια να τον απεγκλωβίσουν.

αυτοκίνητο μανκλιπ τρακαρε

Το αυτοκίνητο του Mad Clip μετά τη σύγκρουσή του
 

Τελικά ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας και στη συνέχεια, στον Ευαγγελισμό όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top