Νεκρός ο Mad Clip - Συντετριμμένη η σύντροφός του, Άννα Μαρία Ηλιάδου

Φίλοι και συγγενείς στο πλευρό της

Απόσπασμα από την τελευταία συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Special Report o Mad Clip

Τις πιο δύσκολες ώρες της ζωής της περνά η σύντροφος του Mad Clip, o οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Βουλιαγμένη, τα ξημερώματα της Πέμπτης 2/9, Άννα Μαρία Ηλιάδου.

Mad Clip: Ραγίζουν καρδιές οι αναρτήσεις του κολλητού του, Fy

αννα μαρια ηλιαδου gntm

Mad Clip: Τραγουδούσε με τη Φουρέιρα σε γάμο πριν το μοιραίο τροχαίο

Η νικήτρια του GNTM 2, ήταν εδώ και λίγο καιρό μαζί με τον διάσημο τράπερ και οι δυο τους περνούσαν ένα ευτυχισμένο καλοκαίρι μέχρι το μοιραίο βράδυ. Πρόσφατα μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τους είχε «τσακώσει» να ανταλλάσουν παθιασμένα φιλιά σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής.

mad clip αννα μαρια ηλιαδου

μαντκλιπ

Η Άννα Μαρία είναι σε κατάσταση σοκ και αδυνατεί να πιστέψει τον τραγικό χαμό του αγαπημένου της. Στο πλευρό της βρίσκονται όλοι οι φίλοι και οι συγγενείς της.

Mad Clip: Το τροχαίο που του στοίχισε τη ζωή

Ο Mad Clip (Πήτερ Αναστασόπουλος, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα) ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από το αυτοκίνητό του, μετά από τροχαίο που είχε τα ξημερώματα της Πέμπτης, λίγο μετά τις 2.30.

Snik για θάνατο Mad Clip: «Ήσουν ένας από τους αληθινούς»

Ο γνωστός τράπερ προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα με το υπερπολυτελές ΙΧ αυτοκίνητό του σε κολώνα φωτισμού και στη συνέχεια, σε δέντρο επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Οι πυροσβέστες χρειάστηκαν περίπου δύο ώρες για να απεγκλωβίσουν τον 34χρονο καλλιτέχνη, που επέστρεφε από γάμο φίλου του όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του.

mad clip τροχαίο

Το αυτοκίνητο του Mad Clip μετά τη σύγκρουσή του

Σκοτώθηκε ο Mad Clip: Ο θρήνος του Light στο σημείο του τροχαίου

Χωρίς τις αισθήσεις του, ο Mad Clip μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας και στη συνέχεια, στον Ευαγγελισμό όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top