Snik για θάνατο Mad Clip: «Ήσουν ένας από τους αληθινούς»

Ραγίζει καρδιές το «αντίο» στον φίλο και συνάδελφό του

Θύμα σοβαρού τροχαίου ο γνωστός ράπερ Mad Clip - Βίντεο Ant1
 

Συντετριμμένος και μην μπορώντας να πιστέψει όσα πληροφορήθηκε ο Snik, αποχαιρέτησε τον καλό του φίλο και συνάδελφο Mad Clip με μια ανάρτηση που «ραγίζει» καρδιές.

νεκρός ο mad clip

Νεκρός μετά από τροχαίο ο Mad Clip

Σκοτώθηκε ο Mad Clip: Οι τελευταίες αναρτήσεις πριν το τροχαίο

Πιο συγκεκριμένα ο Snik ανέβασε στο Instagram μια κοινή του φωτογραφία με τον Mad Clip, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Πέμπτης και σχολίασε: «RIP Super Trapper u were a real one».

Mad Clip: Τραγουδούσε με τη Φουρέιρα σε γάμο πριν το μοιραίο τροχαίο

Η ανάρτηση του Snik:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SNIK (@snikthehustla)

Mad Clip: Ραγίζουν καρδιές οι αναρτήσεις του κολλητού του, Fy

Mad Clip – Tο μοιραίο τροχαίο που του στοίχισε τη ζωή

Όλα έγιναν τα ξημερώματα της Πέμπτης όταν ο Mad Clip έφυγε από γάμο φίλου και συνεργάτη του. Ο τράπερ κινούνταν με το πολυτελές αυτοκίνητό του, μάρκας Porsche στην παραλιακή, στο ρεύμα από το Καβούρι προς τη Γλυφάδα και όταν βρισκόταν στη λεωφόρο Αθήνας κοντά στην εκκλησία της Φανερωμένης, στη Βουλιαγμένη, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, χτύπησε διαδοχικά σε κολόνα φωτισμού και σε ένα δέντρο, όπου και ανακόπηκε η πορεία του αυτοκινήτου.

Σκοτώθηκε ο Mad Clip: Ο θρήνος του Light στο σημείο του τροχαίου

mad clip

Το αυτοκίνητο του τράπερ μετά τη σύγκρουση

md clip σκοτωθηκε

Το αυτοκίνητο του Mad Clip μετατράπηκε σε άμορφη μάζα μετά τη σύγκρουση

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 34χρονος τράπερ είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, αφού στον δρόμο κοντά στο σημείο υπάρχουν ίχνη από φρενάρισμα.

Από τη σφοδρή πρόσκρουση το όχημα μετατράπηκε σε άμορφη μάζα, με τον Πήτερ Αναστασόπουλο, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, να μένει εγκλωβισμένος και τραυματισμένος για περίπου δύο ώρες. Οι πυροσβέστες έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για τον ελευθερώσουν και στη συνέχεια διακομίσθηκε, χωρίς τις αισθήσεις του, στο Ασκληπιείο της Βούλας και στη συνέχεια στον Ευαγγελισμό, όπου και κατέληξε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top