Mad Clip: Ραγίζουν καρδιές οι αναρτήσεις του κολλητού του, Fy

Βρισκόταν και εκείνος στον ίδιο γάμο

Τραγικό θάνατο βρήκε ο Mad Clip, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από το αυτοκίνητό του, μετά από τροχαίο που είχε σήμερα τα ξημερώματα λίγο μετά τις 2.30.

Νεκρός σε τροχαίο ο ράπερ Mad Clip

Ο γνωστός τράπερ προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα με το υπερπολυτελές ΙΧ αυτοκίνητό του, μάρκας Porsche, διαδοχικά σε κολώνα και δέντρο επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, στην εκκλησία Παναγία Φανερωμένη, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Οι πυροσβέστες χρειάστηκαν περίπου δύο ώρες για να απεγκλωβίσουν τον 34χρονο καλλιτέχνη, που επέστρεφε από γάμο φίλου του όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του.

Σκοτώθηκε ο Mad Clip: Οι τελευταίες αναρτήσεις πριν το τροχαίο

Χωρίς τις αισθήσεις του, ο Mad Clip μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας και στη συνέχεια, στον Ευαγγελισμό όπου και κατέληξε, υποκύπτοντας στα σοβαρά τραύματά του.

Η τραγική είδηση έκανε αμέσως τον γύρο του διαδικτύου με τους χιλιάδες fans και φίλους του καλλιτέχνη να προχωρούν σε αναρτήσεις που «ραγίζουν καρδιές». 

Φυσικά, το δικό του «αντίο» στον κολλητό του φίλο που δε θα είναι πια μαζί του, είπε και ο τράπερ FY, o oποίος πόσταρε μερικά βίντεο και φωτογραφίες τους. Ο FY μάλιστα, βρισκόταν στον ίδιο γάμο με τον Mad Clip.

MAD CLIP ΝΕΚΡΟΣ ΤΡΟΧΑΙΟ ΦΙΛΟΙ ΤΡΑΠΕΡΣ FY

Mad Clip: Ραγίζουν καρδιές οι αναρτήσεις του κολλητού του, Fy

«Θα μου λείψεις πολύ μεγάλες αδερφέ. Ευχαριστώ που μου χάρισες μερικές από τις καλύτερες αναρτήσεις της ζωής μου. Θα σε σκέφτομαι πάντοτε και θα χαμογελάω μεγάλε μου αδερφέ. Είναι μεγάλη μου τιμή που υπήρξα φίλος και συνεργάτης σου» έγραφε μεταξύ άλλων ο FY.

mad clip
madclip fy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top