Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής: Ο τελευταίος σταθμός του roadtrip τους

Το ζευγάρι πήγε στην Ιταλία

Ένα υπέροχο roadtrip στην Ιταλία επέλεξαν να κάνουν η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής το πρώτο καλοκαίρι τους ως ζευγάρι.

Η youtuber και επιχειρηματίας και ο τραγουδιστής μπορεί για καιρό να κράτησαν τη σχέση τους επτασφράγιστο μυστικό, όμως πλέον απολαμβάνουν τον έρωτά τους χωρίς να κρύβονται.

Ήταν μέσα του Αυγούστου, όταν η Μαίρη Συνατσάκη ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram ότι πρόκειται να κάνουν ένα μεγάλο ταξίδι στην Ιταλία με τη μηχανή. Το όμορφο ζευγάρι ξεκίνησε την εξερεύνηση από τη νότια Ιταλία και τη Νάπολη, ενώ στη συνέχεια κινήθηκε βόρεια και επισκέφτηκε το Ποζιτάνο, τη Ρώμη, τη Φλωρεντία, τη Μπολόνια και τη Βερόνα. 

Μετά από σχεδόν 15 ημέρες ταξιδιού, η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής έφτασαν πριν από μερικές ώρες στον τελευταίο σταθμό του roadtrip τους και αυτός δεν είναι άλλος από το Μιλάνο. Οι δυο τους περιπλανήθηκαν στην πρωτεύουσα της μόδας ενώ επισκέφτηκαν και τη διάσημη λίμνη Κόμο που βρίσκεται στη Λομβαρδία.

Η Μαίρη Συνατσάκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μερικές φωτογραφίες από τις ρομαντικές βόλτες τους, μη κρύβοντας τη χαρά της.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top