Πηνελόπη Αναστασοπούλου - Το μήνυμα στο Instagram: «Σας ζητώ συγγνώμη»

«Δεν ξέρω πώς να αντιδράσω πια με όλα αυτά που γίνονται»

Τις τελευταίες μέρες, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου η οποία συνήθιζε να είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, έχει «χαθεί» και δε δημοσιεύει τίποτα προσωπικό της.

Με ένα της βίντεο στα Instastories η ίδια θέλησε να «λογοδοτήσει» και εξήγησε στους διαδικτυακούς της φίλους, τον λόγο για τον οποίο απέχει από τα social.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, είναι απογοητευμένη με όλες τις εξελίξεις που συμβαίνουν στην χώρα μας με τις καταστροφικές φωτιές και δεν αισθάνεται καλά να προβάλλει στιγμές από την καθημερινότητα της στο Instagram.

«Δεν ξέρω πώς να αντιδράσω πια με όλα αυτά που γίνονται. Δεν ξέρω… Σας ζητώ συγγνώμη που δε μπορώ να ανεβάσω τίποτα από την καθημερινότητά μου τόσο καιρό. Ζορίζομαι πάρα πολύ. Παρόλα αυτά το ξέρω ότι η ζωή συνεχίζεται, αλλά πραγματικά δεν…

Ήθελα απλά να σας πω ένα γεια, ελπίζω να είστε ασφαλείς, να περνάτε ωραία όσοι είστε διακοπές. Όσοι μπορείτε να βοηθάτε όσο μπορείτε. Τα social media απέδειξαν ότι μπορούν να κάνουν πολύ σοβαρή δουλειά και να επικοινωνήσουν πολύ σοβαρά θέματα και να βοηθήσουν σε σημείο που είναι πραγματικά άξιο συγχαρητηρίων για πολλούς ανθρώπους που έδωσαν τον χρόνο τους για να επικοινωνήσουν τις πληροφορίες όλο αυτό τον καιρό. Συνεχίζουμε να κάνουμε το ίδιο πράγμα, γιατί από ό,τι φαίνεται οι φωτιές δεν σταματάνε. Και συνεχίζουμε τη ζωή μας όπως μπορούμε, όσοι είμαστε ασφαλείς», δήλωσε φανερά λυπημένη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top