Μιχαλάκη - Παπαγεωργίου: Όλα έτοιμα για τον γάμο τους!

Παντρεύονται το Σάββατο 7 Αυγούστου στη Σύρο

Βίντεο από τη «Φωλιά των Κου Κου» για τον γάμο Μιχαλάκη- Παπαγεωργίου

Για μία από τις ωραιότερες μέρες της ζωής τους προετοιμάζονται η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Το αγαπημένο ζευγάρι ηθοποιών πρόκειται να παντρευτεί το Σάββατο 7 Αυγούστου, ανήμερα των γενεθλίων της Δανάης.

δαναη μιχαλάκη παπαγεωργιου

Το ζευγάρι επισημοποιεί τον έρωτά του σε λίγες μέρες

Η Δανάη Μιχαλάκη με το πιο hot λεοπάρ μαγιό λίγο πριν τον γάμο

Ο γάμος θα είναι πολιτικός και θα πραγματοποιηθεί στο δημαρχείο της Σύρου, το νησί καταγωγής της πρωταγωνίστριας των «Άγριων Μελισσών».

Γιώργος Παπαγεωργίου - Δανάη Μιχαλάκη: Προετοιμάζονται για τον γάμο τους!

Μετά την επισημοποίηση του έρωτά τους, θα ακολουθήσει δεξίωση σε  γνωστό ξενοδοχείο του νησιού και θα γιορτάσουν μαζί με συγγενείς και φίλους.

γάμος μιχαλακη παπαγεωργίου

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Δανάη Μιχαλάκη στο Βεάκειο θέατρο στα τέλη του περασμένου Ιουνίου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Το after wedding party

Μάλιστα, την επόμενη ημέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι νιόπαντροι θα κάνουν ένα after wedding party στην περιοχή Κίνι για να ευχαριστήσουν τους φίλους τους, οι οποίοι θα ταξιδέψουν μέχρι το κυκλαδίτικο νησί για να δώσουν το «παρών» στην ξεχωριστή αυτή ημέρα.

Καλεσμένες στον γάμο και οι «Άγριες Μέλισσες»

Στον γάμο θα παραστούν αρκετοί ηθοποιοί από «Άγριες Μέλισσες», με πρώτες και καλύτερες τις τηλεοπτικές αδερφές της Δανάης Μιχαλάκη, Μαρία Κίτσου και Έλλη Τρίγγου, αλλά και τον κολλητό της, Ιωάννη Αθανασόπουλο.

Το love story Μιχαλάκη - Παπαγεωργίου

Θυμίζουμε ότι η σχέση της «Δρόσως» που γνωρίσαμε το 2019 μέσα από τη σειρά Άγριες Μέλισσες και του γιου της Φιλαρέτης Κομνηνού, μετράει σχεδόν δύο χρόνια, ενώ τον περασμένο χειμώνα το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να συγκατοικήσει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top