Ιωάννα Τούνη: Πόσους followers έχασε μετά τη δήλωση για τους Παξούς

«Αιμορραγεί» το Instagram της διάσημης influencer

Θύελλα αντιδράσεων ξεσήκωσε η νέα δήλωση της Ιωάννας Τούνη σε ένα από τα βίντεο της στο Instagram όπου λέει πως μάλλον ο κόσμος στους Παξούς δε θέλει να δουλέψει και έχει λεφτά γιατί όλα τα εστιατόρια εκεί κλείνουν τις μεσημεριανές ώρες και ανοίγουν ξανά το απόγευμα – βράδυ.

Ένας «ταβερνιάρης» από τους Παξούς απαντά στην Τούνη για το «έχουν λεφτά»

«Έχω πάθει σοκ εδώ. Όλα τα ταβερνάκια εστιατόρια κλείνουν το μεσημέρι και ανοίγουν το απόγευμα. Και είναι high season 1 Αυγούστου. Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει. Μάλλον έχουν πολλά λεφτά οι Παξοί Τέλος πάντων, απ΄ ό,τι καταλάβατε πήγαμε σε ένα από τα μοναδικά που λειτουργούσαν αυτή την ώρα και φάγαμε», ήταν τα λόγια της διάσημης influencer που ενόχλησαν έντονα την κοινή γνώμη.

tτούνη

Aν και με νέα της ανάρτηση προσπάθησε να «κολλήσει το σπασμένο γυαλί», οι χρήστες των social media δημιούργησαν ένα κίνημα εναντίον της, ζητώντας από όλους όσοι την ακολουθούν στο Instagram να την κάνουν unfollow, με την ίδια να έχει χάσει μέσα σ λίγες μέρες περίπου

Οι περιβόητες δηλώσεις της Ιωάννας Τούνη είχαν αντίκτυπο στον λογαριασμό τους, αφού απογοήτευσαν ιδιαίτερα τους διαδικτυακούς φίλους της και έτσι σε περίπου 24 ώρες η ίδια έχει χάσει περίπου 18.000 followers!

Το προφίλ της Τούνη πριν τη δήλωση:

τούνη followers

 

Το προφίλ της Τούνη μετά τη δήλωση για τους Παξούς και οι χαμένοι followers:


ιωαννα τουνη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top