Στέφανος Ντούσκος: Ποια είναι η κοπέλα που του «έκλεψε» την καρδιά;

Ο κωπηλάτης κατέκτησε το χρυσό στο μονό σκιφ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Το πρώτο χρυσό του μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και το πρώτο χρυσό για την Ελλάδα κατέκτησε ο Στέφανος Ντούσκος την Παρασκευή 30/7 και η σύντροφός του – μαζί της και όλοι οι Έλληνες- δεν μπορεί παρά να νιώθει περηφάνεια.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Αποθέωση για Ντούσκο στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας αθλητής με χρόνο 6:40.45 πήρε το χρυσό μετάλλιο στο μονό σκιφ της κωπηλασίας καταφέρνοντας μάλιστα, να σημειώσει Ολυμπιακό ρεκόρ καταρρίπτοντας το προηγούμενο του Μάχε Ντρισντέιλ.

ντουσκος κοπέλα ποια ειναι Ο Γιαννιώτης σκιφίστας κατέγραψε ολυμπιακό ρεκόρ

Ο Γιαννιώτης σκιφίστας κατέγραψε ολυμπιακό ρεκόρ
 

Ολυμπιακοί Αγώνες 2021: «Χρυσός» με Ολυμπιακό ρεκόρ ο Ντούσκος

«Δεν μπορώ να το πιστέψω! Δεν το πιστεύω! Αλήθεια… δεν το πιστεύω! Η καλύτερη κούρσα της καριέρας μου. Με βοήθησε ο καιρός. Ένιωθα πολύ καλά στην κούρσα. Ο προπονητής μου είπε πως θα είμαι μέσα στα μετάλλια, πριν πάρω θέση στη γραμμή της εκκίνησης. Έκανα μια αλλαγή μέσα στην κούρσα, στα 1.000 μέτρα και δεν πίστευα ότι θα αντέξω.

Στα τελευταία 500 μέτρα έλεγα Θεέ μου βοήθησέ με. Κράτα λίγο ακόμη. Στα 100 τελευταία μέτρα, είπα… δεν το χάνω! Για όλους αυτούς που με βλέπουν στην Ελλάδα ένα μεγάλο ευχαριστώ! Ευχαριστώ τους γονείς μου, την κοπέλα μου, τον δις Ολυμπιονίκη Βασίλη Πολύμερο, όλους τους ανθρώπους στην Ομοσπονδία και την εθνική, τον τεχνικό σύμβουλο της ΕΚΟΦΝΣ, Τζιάνι Ποστιλιόνε που με βοήθησε και έφτασα εδώ που έφτασα, τον γιατρό μου και γιατρό της εθνικής Γιάννη Χρηστογιάννη και τον χορηγό μου», είπε ο Στέφανος Ντούσκος φανερά συγκινημένος.

Η τρυφερή ανάρτηση της κοπέλας του – Ποια είναι η πανέμορφη Ευαγγελία που έχει «κλέψει» την καρδιά του Στέφανου Ντούσκου:

«Κοιτάω ώρες αυτήν την φωτογραφία κι όμως δεν θα έχω ποτέ αρκετά λόγια για να περιγράψω το πως νιώθω - Γιατί δεν είναι θαύμα ούτε ευκαιρία ούτε τύχη όπως θα έλεγαν κάποιοι είναι σκληρή δουλειά , θέληση και κουράγιο. Και μιλάω για αυτή την θέληση που όσες φορές και αν πέσεις θα σηκωθείς γιατί ξέρεις πως μια μέρα θα τα καταφέρεις και ήρθε η μέρα. Το μόνο που θα άλλαζα θα ήταν να μπορούσα να είμαι εκεί για να σου κάνω την μεγαλύτερη αγκαλιά του κόσμου και ας μην ήταν αρκετή. Είσαι στην κορυφή του κόσμου και παραμένεις ο ίδιος άνθρωπος. #olympicgames #firstplace #goldmedalist #worldrowing #olympicrecord #hellas #tokyo2020 #olympian #proud #myman», έγραψε η Ευγαγγελία στη λεζάντα μίας φωτογραφίας του Στέφανου με το χρυσό μετάλλιο.

 

Η Ευαγγελία Αναστασιάδου, είναι επίσης επαγγελματίας αθλήτρια της κωπηλασίας και οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι. Στην ανάρτησή της, ο Χρυσός Ολυμπιονίκης απάντησε:

«Σε ευχαριστώ πολύ αγάπη μου…σε περιμένω στο αεροδρόμιο» προσθέτοντας πολλές καρδούλες και φιλάκια.

ντουσκος κοπέλα

 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top