Ηρώ Μουκίου: «Φοβήθηκα ότι θα πεθάνω»

Όσα είπε η ηθοποιός για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της

Στιγμιότυπα από διάφορες δημόσιες εμφανίσεις της ηθοποιού

Η Ηρώ Μουκίου, η οποία έγινε ιδιαίτερα γνωστή τη δεκαετία του ’80 μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε ένα πρόβλημα υγείας, αλλά και σε ένα σοβαρό χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε όταν της είπαν ότι είχε καρκίνο στα οστά.

Ηρώ Μουκίου: «Ο φύλακας άγγελός μου με γλίτωσε από τα θυμαράκια»

«Είχα πρόβλημα, ήταν ένας ξαφνικός πόνος που με κινητοποίησε. Ξαφνικά είχα έναν όγκο μέσα στη θωρακική μοίρα, αλλά τελικά δεν ήταν κακοήθεια. Έπρεπε να χειρουργηθώ για να δουν τι είχα ακριβώς. Ήταν περίπλοκο», ανέφερε στο περιοδικό «ΕΓΩ».

Η Ηρώ Μουκίου μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν της είπαν ότι μπορεί να έχει καρκίνο στα οστά/ φωτογραφία NDP

Η Ηρώ Μουκίου μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν της είπαν ότι μπορεί να έχει καρκίνο στα οστά/ φωτογραφία NDP

Η ηθοποιός γύρισε τον χρόνο πίσω και θυμήθηκε πώς ένιωσε όταν της ανακοίνωσαν ότι μπορεί να έχει καρκίνο. «Να πούμε την αλήθεια είναι σοκαριστικό. Το πρώτο συναίσθημα που σου έρχεται είναι ο τρόμος, όσο ψύχραιμος κι αν είσαι. Μετά, ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία σου και το πόσο έχεις δουλέψει με το μέσα σου, περνάς από διάφορα στάδια».

Σπάνια εμφάνιση για την Ηρώ Μουκίου - Πώς είναι σήμερα στα 57 της

Η ηθοποιός φοβήθηκε πως μπορεί να πεθάνει/ φωτογραφία NDP

Η ηθοποιός φοβήθηκε πως μπορεί να πεθάνει/ φωτογραφία NDP

Η Ηρώ Μουκίου δεν έκρυψε ότι φοβήθηκε στη σκέψη πως μπορεί να πεθάνει. «Φυσικά το φοβήθηκα. Πάντα προτρέπω, όμως, όλους τους ανθρώπους που έχουν να αντιμετωπίσουν ένα μεγάλο πρόβλημα να καταφεύγουν στην προσευχή, αν και εφόσον πιστεύουν, γιατί είναι μεγάλη δύναμη. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να στραφώ στον Θεό. Από εκεί και πέρα πολεμάς, δεν πας αμαχητί».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top