Χριστίνα Μπόμπα: Ευχαρίστησε τον άνθρωπο που τη βοήθησε να μείνει έγκυος

Με τον Σάκη Τανιμανίδη δε χορταίνουν τις δίδυμες

Η Χριστίνα απολαμβάνει όσο τίποτε άλλο τον ρόλο της μανούλας!

Όπως η ίδια έχει αποκαλύψει, μετά από πολλές προσπάθειες κατάφερε να μείνει έγκυος και πριν από μερικές εβδομάδες να φέρει στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια της

Χρ. Μπόμπα: Οι δίδυμες κόρες της κάνουν γυμναστική – Δείτε πόσo μεγάλωσαν

Με τη βοήθεια της εξωσωματικής γονιμοποίησης, η Χριστίνα Μπόμπα σήμερα απολαμβάνει στο έπακρο τον ρόλο της μητρότητας, κάνοντας τον Σάκη Τανιμανίδη τον απόλυτο χαζομπαμπά.  

Μπόμπα – Τανιμανίδης: Το σαλόνι τους έχει μεταμορφωθεί σε παιδική χαρά!

«Ήταν για εμάς λίγο δύσκολος ο δρόμος μέχρι να καταφέρουμε να μείνω έγκυος. Κάποια στιγμή του λέω (σ.σ. στον Σάκη Τανιμανιδη): “ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο”. Κάναμε εξωσωματική. Είχαμε βάλει δύο έμβρυα, οπότε αυτό ήταν γραφτό να γίνει. Αυτά τα δύο κοριτσάκια ήταν γραφτό να έρθουν στον κόσμο», είχε πει στην εκπομπή Μεσάνυχτα.

Χριστίνα Μπόμπα Δίδυμες

Μια από τις πρώτες φωτογραφίες της Χριστίνας Μπόμπα με τις δίδυμες κορούλες της /Φωτογραφία Instagram

Το απόγευμα της Πέμπτης επισκέφτηκε τον γιατρό που τη βοήθησε να ζήσει αυτό το θαύμα και τον ευχαρίστησε δημόσια μέσα από τα social media

Επτά διάσημες Ελληνίδες που μίλησαν ανοιχτά για την εξωσωματική

«Με ρωτάτε πολύ συχνά για το κέντρο και το γιατρό που επιλέξαμε για την εξωσωματική. Δεν πρόκειται για διαφήμιση αλλά για βαθιά εκτίμηση στον κ. Μαστρομηνά, έναν άνθρωπο που με βοήθησε να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα και ήταν δίπλα μας καθ’ όλη τη διάρκεια», έγραψε σε insta story της.

Χριστίνα Μπόμπα Μηνάς Μαστρομηνάς

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top