Ώρες αγωνίας για τον Ανέστη Βλάχο - Η ανακοίνωση της οικογένειάς του

Ο 87χρονος ηθοποιός νοσηλεύεται με σοβαρό πρόβλημα υγείας

Δείτε διάφορες φωτογραφίες του σπουδαίου ηθοποιού

Αισιόδοξη είναι η οικογένεια του Ανέστη Βλάχου ότι σύντομα θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ανέστης Βλάχος: Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με κορωνοϊό

Με ανάρτηση στο Facebook επισημαίνουν ότι 87χρονος ηθοποιός εισήχθη στο νοσοκομείο πριν από 48 ώρες, καθώς αντιμετωπίζει πολλαπλά προβλήματα υγείας, αλλά χάρη στις προσπάθειες των γιατρών του Ευαγγελισμού ανέκτησε τις δυνάμεις του.

Ανέστης Βλάχος Μαίρη Γαρίτση Έλλη Βλάχου

Ο Ανέστης Βλάχος με τη σύζυγό του Μαίρη Γαρίτση & την κόρη τους Έλλη Βλάχου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Αναλυτικά η ανακοίνωση της οικογένειας του Ανέστη Βλάχου

«O πατέρας και παππούς μας, Ανέστης Βλάχος, εισήχθη εχθές, 27 Ιουλίου 2021, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», κατόπιν σοβαρής εξασθένησης του οργανισμού του, εξαιτίας των πολλαπλών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια.

Οι γιατροί του Ευαγγελισμού, από την πρώτη στιγμή, κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια, παρά το γεγονός πως το σύστημα υγείας είναι εξαιρετικά επιβαρυμένο λόγω της πανδημίας και της έξαρσής της αυτό το διάστημα και με την φροντίδα τους, ο Ανέστης Βλάχος, ανέλπιστα γρήγορα ανέκτησε τις δυνάμεις του.

Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο, του έγινε μοριακό τέστ ανίχνευσης του κορονοϊού κατά την προσέλευση του στο νοσοκομείο, το αποτέλεσμα του οποίου ήταν αρνητικό.

Σπύρος Μπιμπίλας Ανέστης Βλάχος Σπύρος Θεοδόσης

Ο Σπύρος Μπιμπίλας με τον Ανέστη Βλάχο και τον Σπύρο Θεοδόση  /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Οι γιατροί, έκριναν πως πρέπει να γίνει εισαγωγή του στην παθολογική κλινική, για περαιτέρω παρακολούθηση της κατάστασης της υγείας του και για την εξασφάλιση της όσο το δυνατόν γρηγορότερης ανάκαμψης του οργανισμού του.

Θέλουμε εκ βάθους καρδίας να ευχαριστήσουμε το προσωπικό και την διοίκηση, αλλά και τον εφημέριο του νοσοκομείου, π. Σιλουανό Καλαντζή, που από την πρώτη στιγμή βρίσκονται στο πλευρό μας, όπως επίσης και όλον τον κόσμο, που με διαφόρους τρόπους, εκφράζει καθόλα συγκινητικά την αγάπη του στο πρόσωπό του και συμπαραστέκεται προσευχητικά στη δοκιμασία του.

Η αγάπη αυτή του κόσμου, του έδινε πάντοτε ζωή και θα συνεχίσει να του δίνει, όσο προσφέρεται τόσο μαζικά, τόσο ευγενικά και τόσο απλόχερα. Eίμαστε αισιόδοξοι πως με τη βοήθεια Του Θεού και τις ευχές όλων σας, σύντομα θα βρίσκεται και πάλι στο σπίτι του, κοντά μας».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top