Ο παραμυθένιος γάμος της ανιψιάς της πριγκίπισσας Νταϊάνα & τα 5 φορέματα

Η Λαίδη Κίττυ Σπένσερ παντρεύτηκε τον εκατομμυριούχο Μάικλ Λιούις

Ο χλιδάτος γάμος της ανιψιάς της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Λαίδη Κίττυ Σπένσερ/ βίντεο κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star (26/07/2021)

Όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης αντάλλαξαν το περασμένο Σάββατο (24/07), η ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Λαίδη Κίττυ Σπένσερ.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: 60 χρόνια από τη γέννησή της


Η 30χρονη καλλονή ντύθηκε νύφη στο πλευρό του 62χρονου εκατομμυριούχου, Μάικλ Λιούις, ο οποίος είναι σχεδιαστής μόδας και πατέρας τριών παιδιών.

Ο παραμυθένιος γάμος του ζευγαριού έγινε στη Ρώμη της Ιταλίας. Γι’ αυτή την ιδιαίτερη ημέρα της ζωής της η νύφη επέλεξε ένα νυφικό που έφερε την υπογραφή των Dolce & Gabbana.

Η επιλογή του ιταλικού μόδας δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού η Λαίδη Κίττυ Σπένσερ είναι brand ambassador στον συγκεκριμένο οίκο.
Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας το δαντελένιο νυφικό θύμιζε αρκετά αυτό της αείμνηστης θείας της, πριγκίπισσας Νταϊάνα.

 

Είχε μακριά μανίκια, κλειστό γιακά, διακριτικό κορσέ και κουμπιά, ενώ είχε κάνει κότσο τα μαλλιά της, όπου τα διακοσμούσε ένα μακρύ πέπλο.

Από την άλλη πλευρά, ο γαμπρός ήταν κομψός μέσα στο λευκό του κοστούμι. Η κόρη του Κόμη Σπένσερ και της πρώτης του συζύγου, Βικτόρια Λόκγουντ πήγε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τα δύο της αδέρφιαμ Λούις Σπένσερ, υποκόμης του Althorp και Σάμιουελ Άιτκιν.

 

Μετά τον γάμο οι νεόνυμφοι υποδέχτηκαν τους διάσημους καλεσμένους τους στη γαμήλια δεξίωση, όπου τους ευχήθηκαν «Βίον Ανθόσπαρτον».

Για ακόμα μία φορά η νύφη εντυπωσίασε με τα υπόλοιπα πέντε φορέματα που έβαλε, τα οποία σχεδίασε ο γνωστός ιταλικός οίκος μόδας μόνο για εκείνη.

Σε όλα τα φορέματα πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν τα λουλούδια, μιας και η νύφη έχει αδυναμία σε αυτά. Τα συνδύασε με εντυπωσιακά κοσμήματα που ανέδείκνυαν την ιταλική φινέτσα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top