Άγριες Μέλισσες: Ερωτευμένος ο «Ενωμοτάρχης» - Ποια είναι η σύντροφός του

Η εξομολόγηση του Γιώργου Σουξέ για τη γυναίκα που του «έκλεψε» την καρδιά

Μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του διανύει ο Γιώργος Σουξές τόσο σε επαγγελματικό όσο και προσωπικό επίπεδο. Ο δημοφιλής ηθοποιός ο οποίος υποδύεται τον «Ενωμοτάρχη» στη δραματική σειρά «Άγριες Μέλισσες» είναι full in love.

Το τηλεοπτικό κοινό αγάπησε πολύ τον έντιμο «Ενωμοτάρχη Προύσαλη».

Το τηλεοπτικό κοινό αγάπησε πολύ τον έντιμο «Ενωμοτάρχη Προύσαλη». 

Ναι καλά διαβάσατε! Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του δίχως να κρύψει τον θαυμασμό του για τη γυναίκα που κατάφερε να του «κλέψει» την καρδιά.

«Άγριες Μέλισσες»: Αυτόν τον ηθοποιό θα δούμε και την 3η σεζόν

Πρόκειται για μία Ελληνογερμανίδα χημικό ονόματι Νικόλ. «Η αλήθεια είναι ότι έμεινα για πολύ μεγάλο διάστημα μόνος μου. Σκέφτηκα τι θα ήθελα να συναντήσω και να βρω. Και τώρα πια έχω γνωρίσει τη Νικόλ, είναι Ελληνογερμανίδα. Το επάγγελμά της είναι χημικός. Δυστυχώς έχει πολλές υποχρεώσεις στο εξωτερικό και βρισκόμαστε λίγο αλλά αυτό συνέβη γιατί υπήρχαν ανειλημμένες υποχρεώσεις. Σίγα σιγά θα είμαστε πολύ περισσότερο μαζί. Η Νικόλ είναι πραγματικά σπουδαία κοπέλα, αρκετά μορφωμένη και αυτό που έχει να σου πει, στο λέει ευθέως χωρίς περιστροφές. Κι αυτό είναι κάτι που μου αρέσει πολύ», δήλωσε στο allyou.gr και τον δημοσιογράφο Μπάμπη Παπαφιλιππάκη.

Παράλληλα αναφέρθηκε στον τρίτο κύκλο της δημοφιλούς σειράς,  τον οποίο θα δούμε από Σεπτέμβριο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. «Αν και δεν έχουμε πάρει ακόμη σενάρια στα χέρια μας οπότε ακόμη δεν ξέρουμε τι γίνεται. Από πληροφορίες που έχουμε είναι ότι βρισκόμαστε στην περίοδο της Χούντας. Κάποιοι θα πάνε εξορία και ο ρόλος του διοικητή Προύσαλη θα είναι δύσκολος μέσα στο χωριό. Γιατί είναι όλοι συγγενείς και φίλοι. Ακόμη και ο Προκόπης που δήλωνε ανοιχτά ότι είναι αριστερός ο Προύσαλης τον βοηθούσε, του έλεγε μη μιλάς πολύ. Αυτή τη φορά έχω την εντύπωση ότι θα προσπαθήσει να βοηθήσει τους συντοπίτες του αλλά δεν μπορεί να εκτεθεί γιατί τον παρακολουθούν», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε: «Ο Ενωμοτάρχης θα προσπαθήσει να βοηθήσει όσο γίνεται χωρίς να βρεθεί κι αυτός μπλεγμένος και κατατρεγμένος».

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top