«Άγριες Μέλισσες»: Αυτόν τον ηθοποιό θα δούμε και την 3η σεζόν

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Ιούλιο

Μπορεί η φετινή τηλεοπτική σεζόν να οδεύει σιγά σιγά προς το τέλος, αλλά κάποιες σειρές έχουν πάρει το «πράσινο φως» και για την επόμενη σεζόν.

Ανάμεσα σε αυτές είναι και οι «Άγριες Μέλισσες» και μάλιστα κάποιοι ηθοποιοί θα συνεχίσουν και στον τρίτο κύκλο.

Ένας από  αυτούς είναι ο ενωμοτάρχης στο Διαφάνι, ο Βασίλης Προύσαλης. «Θα συνεχίσω και την τρίτη σεζόν στη σειρά. Τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου θα ξεκινήσουν τον Ιούλιο».

Στιγμιότυπο από τη σειρά Αγριες Μέλισσες

Στιγμιότυπο από τη σειρά Αγριες Μέλισσες

Ο Γιώργος Σουξές έκανε και ένα μικρό spoiler για τον Δούκα Σεβαστό. «Διάβασα και εγώ αυτά που γράφουν για θανατικό στο Διαφάνι, δεν ξέρω όμως τι θα γίνει, θα δούμε. Ο Δούκας έχει αποδείξει ότι τα καταφέρνει πολύ καλά και ξεγλιστράει πάντα», είπε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και τον Ισίδωρο Φίκαρη.

Γιώργος Σουξές
Ο τηλεοπτικός Βασίλης Προύσαλης είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό και πολλοί είναι εκείνοι που όταν τον συναντούν στον δρόμο τους εκφράζουν τον θαυμασμό τους, ενώ δέχεται και πολλά δώρα. «Ο κόσμος στον δρόμο μου δείχνει την αγάπη του και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Βγάζω φωτογραφίες μαζί τους, ακούω ωραία λόγια, μου στέλνουν δωράκια, έχω μαζέψει 20 κιλά ρακιές, εγώ δεν πίνω, τι θα τα κάνω δεν ξέρω».


Γιατί η δίαιτα που κάνει τελειώνει στις 11.00;


Κλείνοντας, ο δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε και για ποιον λόγο η δίαιτα που κάνει τελειώνει στις 11.00.

Γιώργος Σουξές: Έχασε κιλά και έγινε αγνώριστος!

«Ξεκινάω κάθε πρωί τη διατροφή μου. Στις 11:00 όμως γιατί τη σπάω; Βλέπω κάτι περίεργα τοστ που τα τρώω. Γιατί είμαι αδύναμος μπροστά σε μερικά τοστ; Η δίαιτα πήγαινε καλά, αλλά αυτό το τελευταίο τρίμηνο θα μπορούσα να έχω χάσει αρκετά κιλά και δεν το έκανα», σχολίασε με χιούμορ.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top