Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το μήνυμα του Γιαννάκη της 25 χρόνια από τον χαμό της

«Ένα φαινόμενο που όμοιό του δεν θα υπάρξει ποτέ»

Όσα είπε ο στενός φίλος και συνεργάτης της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Περικλής Αλμπάνης στο Happy Day

Σαν σήμερα στις 23 Ιουλίου του 1996 έφυγε από τη ζωή η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Όλα αυτά τα χρόνια η εθνική μας σταρ παραμένει… ζωντανή μέσα από τις ταινίες της στην τηλεόραση και τις αποκαλύψεις που κατά καιρούς γίνονται για τη μυθική της ζωή. 

Η σπάνια φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη από το «Δόλωμα»

25 χρόνια μετά, ο μονάκριβος γιος της, Γιάννης Παπαμιχαήλ, έκανε μια άκρως συγκινητική ανάρτηση για τον χαμό της πολυαγαπημένης του μητέρας.

Γιάννης Παπαμιχαήλ Αλίκη Βουγιουκλάκη Δημήτρης Παπαμιχαήλ

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ με τη μητέρα του Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ /Φωτογραφία Instagram

Το μεσημέρι της Παρασκευής, δημοσίευσε ασπρόμαυρη φωτογραφία της στο Instagram, με ένα μακροσκελές, συγκινητικό κείμενο να τη συνοδεύει. 

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Η φωτογραφία με τους διάσημους γονείς του από το 1984!

«Πέρασαν 25 ολόκληρα χρόνια από το "φευγιό" σου, θα είσαι όμως πάντα μέσα στην ψυχή, την καρδιά και τη σκέψη μας σαν μια αχτίδα λάμψης, χαράς και αισιοδοξίας. Αποτελείς για όλους μας ένα μοναδικό παράδειγμα δύναμης, θέλησης και αγάπης για τη ζωή, ένα παράδειγμα εργατικότητας και δημιουργίας συνδυασμένα με ένα τεράστιο χαμόγελο και την αγνότητα και την ξενοιασιά των παιδικών μας χρόνων. Το έργο σου φτιαγμένο από τη δίψα για δημιουργία, το άστρο σου και την απαράμιλλη αφοσίωση στον χώρο που υπηρέτησες για σαράντα ολόκληρα χρόνια θα συνεχίζει να συντροφεύει και να μεγαλώνει γενιές ολόκληρες που θα υποκλίνονται με απόλυτο σεβασμό και αγάπη στο φαινόμενο Αλίκη, ένα φαινόμενο που όμοιο του δεν θα υπάρξει ποτέ», έγραψε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top