Γιάννης Παπαμιχαήλ: Η φωτογραφία με τους διάσημους γονείς του από το 1984!

Η ιστορία πίσω από το ιστορικό αυτό ενσταντανέ...

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ σε συναυλία με τη σύντροφό του Γρηγορία Αυγερινοπούλου

Μια φωτογραφία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ από το 1984 πόσταρε ο γιος τους Γιάννης Παπαμιχαήλ στο Instagram, στον λογαριασμό που έχει δημιουργήσει ο ίδιος με το όνομα της εθνικής μας σταρ.

Η σπάνια φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη από το «Δόλωμα»

«Το 1984 η Αλίκη με τον Δημήτρη αποφασίζουν να συνεργαστούν θεατρικά μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο έργο "Εκπαιδεύοντας την Ρίτα" και φωτογραφίζονται μαζί με τον Γιάννη εκφράζοντας την χαρά και τον ενθουσιασμό τους γι' αυτή την συνύπαρξη.

Η συγκινητική ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ για τον μπαμπά του

Μια συνεργασία που συνοδεύεται με τεράστια επιτυχία για να ακολουθήσει και μια δεύτερη την επόμενη περίοδο με τη "Φιλουμένα Μαρτουράνο" σε εξίσου σπουδαίες ερμηνείες και κριτικές», έγραψε ο Γιάννης, με δεκάδες σχόλια λατρείας για τους διάσημους γονείς του!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Το 1984 η Αλίκη με τον Δημήτρη αποφασίζουν να συνεργαστούν θεατρικά μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο έργο "Εκπαιδεύοντας την Ρίτα" και φωτογραφίζονται μαζί με τον Γιάννη εκφράζοντας την χαρά και τον ενθουσιασμό τους γι αυτή την συνύπαρξη. Μια συνεργασία που συνοδεύεται με τεράστια επιτυχία για να ακολουθήσει και μια δεύτερη την επόμενη περίοδο με την "Φιλουμένα Μαρτουράνο" σε εξίσου σπουδαίες ερμηνείες και κριτικές.

A post shared by Aliki Vougiouklaki Official (@alikivougiouklakiofficial) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top