Ελένη Μενεγάκη: Αυτοί θα είναι οι συνεργάτες της στη νέα εκπομπή στο Mega

Τον Σεπτέμβριο ξεκινάει η νέα τηλεοπτική σεζόν για την παρουσιάστρια

Δείτε το teaser trailer της νέας εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη στο Mega

Τον Σεπτέμβριο ξεκινάει η νέα τηλεοπτική σεζόν για την Ελένη Μενεγάκη, η οποία επιστρέφει μετά από έναν χρόνο απουσίας.

Εδώ και μερικούς μήνες, η παρουσιάστρια προετοιμάζεται για τη νέα αρχή, αναζητώντας συνεργάτες μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Γιώργου Σκρομπόλα στο zappIT, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι η μεγάλη μεταγραφή από τον ΑΝΤ1 στο Mega με την Ελένη Μενεγάκη. 

Ο παρουσιαστής ήταν από τα πρώτα πρόσωπα που συζήτησαν και έδωσαν τα χέρια με την παρουσιάστρια πριν από αρκετό καιρό -όταν δημοσιεύματα τον ήθελαν να πηγαίνει στη Ναταλία Γερμανού-, ωστόσο, η δέσμευση με το κανάλι του Αμαρουσίου δεν επέτρεψε να πέσουν νωρίτερα οι υπογραφές.

Στην Ελένη επιστρέφει ο τηλεοπτικός συνοδοιπόρος της εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και βέβαια, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Το πρόσωπο έκπληξη που όπως όλα δείχνουν θα μπει στην παρέα της Ελένης είναι ο Σάββας Πούμπουρας. Αυτή η συνεργασία δεν έχει ακόμα επισημοποιηθεί, αλλά οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά. Αν όλα πάνε καλά και εκτός απροόπτου, ο Σάββας θα βρίσκεται στο πλατό της παρουσιάστριας τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Το ενημερωτικό κομμάτι της εκπομπής πρόκειται να αναλάβει ο Γιάννης Μούτσος, στη θέση δηλαδή που ήταν ο Τάσος Τεργιάκης, ο οποίος συνεχίζει στον ΑΝΤ1 και το Πρω1νό.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top