Παπαδημητρίου για Βοσκόπουλο: Ξέρω πως αγαπούσε τη Χαρά που ήταν η κόρη του

Η δήλωση της Τζούλιας για τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου

Μία από τις θυελλώδεις σχέσεις του Τόλη Βοσκόπουλου ήταν και η Τζούλια Παπαδημητρίου, η τρίτη κατά σειρά σύζυγός του. 

Τόλης Βοσκόπουλος: Η πρώτη σύζυγος και ο θυελλώδης έρωτας με τη Λάσκαρη

Παπαδημητρίου

Η Τζούλια Παπαδημητρίου / Φωτογραφία: NDP

Πέθανε ο Τόλης Βοσκόπουλος

Οι δυο τους ήταν ζευγάρι από τα μέσα της δεκαετίας του 80′ μέχρι το 1995. Η Τζούλια Παπαδημητρίου εμφανώς συγκινημένη, μίλησε για τον αείμνηστη καλλιτέχνη στην ιστοσελίδα Debater και τον δημοσιογράφο, Λάζο Μαντικό:

«Τι να πω… Ένας θάνατος είναι μία πολύ άσχημη είδηση, εγώ το έχω περάσει άλλωστε με τον αδερφό μου που ήταν πάρα πολύ μικρός όταν έφυγε… Ξέρω ότι μ’ αγάπησε πάρα πάρα πολύ ο Τόλης και τον αγάπησα και εγώ. Ξέρω πολύ καλά ότι με εκτιμούσε. Ξέρω πολύ καλά τι ήταν ο Τόλης, Ξέρω πως αγαπούσε και τη Χαρά που ήταν η κόρη του. Ξέρω ότι θα περάσουν τώρα δύσκολα και η οικογένεια του, η γυναίκα του και η μία του κόρη, αλλά θα περάσει και η κόρη του η άλλη, να είστε σίγουρος γι’ αυτό. Οπότε καλύτερα να μη λέμε πολλά λόγια σε αυτές τις περιπτώσεις η σιωπή είναι το καλύτερο πράγμα».

Μαρία Βοσκοπούλου: Με τρεις λέξεις αποχαιρέτησε τον πατέρα της!

Τον περασμένο Απρίλιο έγινε ωστόσο γνωστό ότι με απόφαση του Αρείου Πάγου, η Χαρά δεν είναι βιολογική κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου. 

Η 35χρονη σήμερα Χαρά, διαπρέπει στο εξωτερικό, καθώς είναι ακαδημαϊκή σύμβουλος στο Oxford Business College από το 2019.

Το χρονικό της κόντρας του Τόλη Βοσκόπουλου με τη Τζούλια Παπαδημητρίου

Ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε σχέση με τη Τζούλια Παπαδημητρίου από το 1984. Κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, και συγκεκριμένα στις 8/2/1986, η Τζούλια γέννησε τη Χαρά, η οποία φερόταν αρχικά ως «καρπός της εκτός γάμου σχέσης τους».

Τρεις ημέρες μετά τον τοκετό, στις 11/2/1986, ο Τόλης Βοσκόπουλος έσπευσε σε συμβολαιογράφο των Αθηνών και αναγνώρισε εκουσίως τη Χαρά ως δικό του παιδί. Τον Νοέμβριο του 1990 παντρεύτηκε την Τζούλιια Παπαδημητρίου, όμως τον Σεπτέμβριο του 1996 οι δυο τους οδηγήθηκαν σε ένα επεισοδιακό διαζύγιο και η επιμέλεια της Χαράς δόθηκε στη μητέρα της.

Αγνώριστος ο Τόλης Βοσκόπουλος – Η φωτογραφία της Γκερέκου στο Instagram

Ο Τόλης Βοσκόπουλος φέρεται να ενημερώθηκε από την αδερφή του, Γαρυφαλλιά, ότι η Χαρά δεν είναι βιολογική του κόρη.
Από το 2005, ο τραγουδιστής ξεκίνησε έναν δικαστικό αγώνα που οδήγησε μεταξύ άλλων σε ακύρωση του τεστ DNA τρεις φορές αλλά και σε αναίρεση της συμβολαιογραφική πράξη αναγνώρισης της Χαράς Παπαδημητρίου.

Τόλης Βοσκόπουλος: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του;

Πλέον ο δικαστικός αγώνας έληξε με την απόφαση του Αρείου Πάγου που επικυρώνει τις προηγούμενες δικαστικές αποφάσεις, οι οποίες ορίζουν ότι η Χαρά δεν είναι βιολογικό παιδί του Τόλη Βοσκόπουλου και επομένως δεν μπορεί να φέρει το επίθετό του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top