Στέλιος Ρόκκος: Η πρώτη εμφάνιση μετά τον θάνατο του αδελφού του

Μαζί του στη σκηνή ήταν και ο γιος του, Δημήτρης

Σε βαρύ πένθος βρίσκεται η οικογένεια του Στέλιου Ρόκκου μετά τον ξαφνικό θάνατο του αδερφού του, Κώστα.

Λίγες μέρες μετά τη μεγάλη απώλεια, ο τραγουδιστής με μια ανάρτησή του στο Instagram ευχαρίστησε όσους παρευρέθηκαν στην κηδεία και τον στήριξαν με τα μηνύματά τους.

«Με βαθιά συγκίνηση και ευγνωμοσύνη θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους παρέστησαν στην κηδεία του αγαπημένου μου αδελφού Κώστα, κατέθεσαν στεφάνια, έκαναν δωρεές στη μνήμη του και απέστειλαν συλλυπητήρια μηνύματα. Ευχαριστώ ιδιαίτερα την τοπική κοινωνία της Λήμνου που συμπαραστάθηκε με κάθε τρόπο στο πένθος μας, επισφραγίζοντας την εκτίμηση και το σεβασμό που έχουμε ο ένας για τον άλλον. Τέλος, ευχαριστώ για τα αμέτρητα μηνύματα συμπαράστασης που έλαβα στα social media, καθώς και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που αντιμετώπισαν με τον προσήκοντα σεβασμό το γεγονός», έγραψε συντετριμμένος σε insta story του.

Βαρύ πένθος για τον Στέλιο Ρόκκο – Πέθανε ξαφνικά ο αδελφός του

Ο γνωστός καλλιτέχνης το βράδυ της Τετάρτης έδωσε την πρώτη του συναυλία, μετά τη δύσκολη στιγμή που βίωσε, στο Θέατρο Βεάκειο με τη Μελίνα Ασλανίδου.

Στο πλευρό του, όπως πάντα, ήταν ο γιος του, Δηήμτρης, ο οποίος είναι μουσικός και έχει κληρονομήσει το ταλέντο του πατέρα του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top