Δέσποινα Βανδή: Οι ελάχιστες αναρτήσεις με τον Ντέμη Νικολαΐδη

Οι φωτογραφίες της τραγουδίστριας στo Instagram με τον πρώην ποδοσφαιριστή

Δείτε την πρόσφατη συνέντευξη της Δέσποινας Βανδή στην εκπομπή Πάμε Δανάη!

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαϊδης έπειτα από 18 χρόνια έγγαμου βίου αποφάσισαν να ρίξουν τίτλους τέλους στον γάμο τους.

Βανδή - Νικολαΐδης: Όλα όσα δε ξέραμε για το διαζύγιο -Οι δύσκολες στιγμές

Μέσω μίας λιτής ανακοίνωσης από τον manager της τραγουδίστριας, Γιώργο Αρσενάκο, δήλωσαν πως αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους, αλλά προτεραιότητά τους θα είναι πάντα τα παιδιά τους, Μελίνα και Γιώργος.


Όλα αυτά τα χρόνια της κοινής τους πορείας, η τραγουδίστρια και ο πρώην ποδοσφαιριστής προσπαθούσαν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή.

Χωρισμός Βανδή - Ντέμη: Τα δάκρυα της Δέσποινας την ώρα που τραγουδούσε


Ας μην ξεχνάμε άλλωστε και τον γάμο τους που έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας έχοντας στο πλευρό τους μόνο αγαπημένους φίλους και συγγενείς.

Δέσποινα Βανδή: Το τραγούδι για τον χωρισμό της από τον Ντέμη Νικολαΐδη


Οι δυο τους απέφευγαν τις δημόσιες κοινές εξόδους, ενώ κοιτάζοντας κανείς τον λογαριασμό της Δέσποινας Βανδή στο Instagram θα παρατηρήσει πως οι φωτογραφίες με τον Ντέμη Νικολαϊδη είναι ελάχιστες.

 

Σε μία από αυτές το πρώην ζευγάρι πόζαρε χαμογελαστό στον φωτογραφικό φακό παρέα με καλούς του φίλους στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων.

Δέσποινα Βανδή: Η τελευταία απόδραση με τον Ντέμη Νικολαΐδη στα Καλάβρυτα

 


Τον Σεπτέμβριο του 2018, πόζαρε χαμογελαστή δίπλα στον Ντέμη θέλοντας να του ευχηθεί για τα γενέθλιά του: «45 το αγόρι μου!!!Ακομα να με φτάσει!»

Γυρνώντας τον χρόνο πίσω και συγκεκριμένα στον Τούλιο του 2017, η Δέσποινα Βανδή κάθεται στα πόδια του ποδοσφαιριστή τον κοιτάζει στα μάτια και γράφει με νόημα: «Λένε ότι η ευτυχία είναι στιγμές!Εγω λέω είναι τρόπος ζωής!»

«Τον ερωτεύτηκα με την πρώτη ματια και ήρθε και άλλαξε όλη μου τη ζωή!Ενας άντρας με ιδανικά και αξίες που σπανίζουν στην εποχή μας!Με βοήθησε να γίνω καλύτερος άνθρωπος και θέλω να σας πω πως πιστεύω -κι ας ακουστεί υπερβολικό-πως αν υπήρχαν πολλοί άνθρωποι σαν τον άντρα μου, ο κόσμος μας θα ήταν καλύτερος!», έγραψε η Δέσποινα σε μία φωτογραφία του Ντέμη την ίδια χρονιά.

 

 

«21 χρόνια», είχε σχολιάσει στη λεζάντα της παραπάνω φωτογραφίας η Δέσποινα Βανδή μετρώντας τα χρόνια κοινής πορείας με τον πρώην πλέον σύζυγό της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top