Βανδή - Νικολαΐδης: Όλα όσα δεν ξέραμε για το διαζύγιο -Οι δύσκολες στιγμές

Ο λόγος που καθυστέρησαν το διαζύγιο και η ανακοίνωση στα παιδιά τους

Δείτε όσα είχε πει ο Ντέμης Νικολαΐδης για τη Δέσποινα Βανδή στο Ενώπιος Ενωπίω τον Απρίλιο του 2020

Μετά από 18 χρόνια γάμου, 21 χρόνια σχέσης και την απόκτηση δύο παιδιών, της Μελίνας και του Γιώργου, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο.

Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαΐδης: Σε παλαιότερη εμφάνισή τους το 2010

Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαΐδης: Σε παλαιότερη εμφάνισή τους το 2010 / Φωτογραφία: NDP

Μπορεί η ανακοίνωση της λύσης του γάμου τους να ήταν για αρκετούς «βόμβα», αλλά για όσους βρίσκονται κοντά στο πρώην ζευγάρι, δεν ήταν καθόλου ξαφνικό, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας downtown.gr. 

Χωρισμός Βανδή - Ντέμη: Τα δάκρυα της Δέσποινας την ώρα που τραγουδούσε

«Εδώ και πολλά χρόνια είναι ξεκάθαρο σε όλους ότι οι δυο τους ζουν ως συγκάτοικοι στο σπίτι τους στη Βούλα και το διαζύγιο θα ερχόταν πολύ νωρίτερα, αν η Δέσποινα Βανδή δεν πίστευε ότι θα έπρεπε να το καθυστερήσουν για να μην διαταραχθεί η ζωή των παιδιών τους. Μια προσπάθεια που δυστυχώς έφερε ακόμη περισσότερη φθορά στο γάμο και δεν κατάφερε να ανακόψει την αναμενόμενη αυτή εξέλιξη» αναφέρεται χαρακτηριστικά στον ίδιο ιστότοπο, ιδιοκτησίας Νάνσυς Ζαμπέτογλου, η οποία είναι στενή φίλη της Δέσποινας Βανδή.

To 2009 σε βραδινή έξοδο το ζευγάρι

Αυτή είναι η λιτή ανακοίνωση του διαζυγίου της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας.
Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης».

Τόσο η Δέσποινα Βανδή, όσο και ο Ντέμης Νικολαΐδης είχαν εδώ και καιρό διαφορετικές πορείες στη ζωή τους. 

«Δεν είχαν καμία ουσιαστική επικοινωνία αρκετό καιρό τώρα και ο καθένας ακολουθούσε τη ζωή του και το δικό του πρόγραμμα. Το ζευγάρι είχε χάσει πια επαφή, μιλώντας μόνο για τα απαραίτητα. Μετά από τόσα χρόνια κοινής πορείας μπροστά και πίσω από τα φώτα οι προσωπικές επιλογές του συζύγου της Δέσποινας σε σημαντικά θέματα στα όποια βασίζεται ένας υγιής γάμος έφερε το τέλος. Όταν κλονίζεται η εμπιστοσύνη, όταν η ειλικρινά και η αφοσίωση ξεθωριάζουν τότε η αρχή του τέλους έχει ήδη ξεκινήσει» σημειώνεται στο άρθρο για τον χωρισμό Βανδή – Νικολαΐδη.

Χωρισμός Βανδή – Νικολαΐδη: To διαζύγιο και η ανακοίνωση στα παιδιά τους

Σύμφωνα με το downtown.gr, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης συζητούσαν εδώ και καιρό το διαζύγιο. «Θεώρησαν όμως ότι πλέον είναι το κατάλληλο timing για να ολοκληρώσουν τον γάμο τους, καθώς τα παιδιά τους μεγάλωσαν και είναι σε μια πιο ώριμη ηλιακή φάση ώστε να κατανοήσουν την απόφαση των γονιών τους.

Δέσποινα Βανδή: Η τελευταία της ανάρτηση με τον Ντέμη Νικολαΐδη

Η Δέσποινα μάλιστα ήταν αυτή που το ανακοίνωσε στη Μελίνα και τον Γιώργο και προσπάθησε να τους βάλει ομαλά στη νέα τους οικογενειακή πραγματικότητα – κάτι που φυσικά χρειάζεται χρόνο. Εξάλλου, γνωρίζοντας τις διαστάσεις που θα πάρει το θέμα του χωρισμού στα Media, η Δέσποινα φρόντισε να κρατήσει τις ισορροπίες και να προετοιμάσει τα παιδιά για όσα θα ακολουθήσουν μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου.

Παράλληλα, ο Ντέμης ο οποίος εδώ και εβδομάδες δεν μένει με την υπόλοιπη οικογένεια, ψάχνει πλέον το σπίτι στο οποίο θα μετακομίσει μόνος του. Το πρώην ζευγάρι είναι έτοιμο και αποφασισμένο να περάσει σε μια νέα φάση ζωής».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top